- Adım
- Yok
- Cihazım
- xiaomi 9
- Konular
- 19
suan en iyisi v20.2.27 son surumda kasılmalar var bu surumu yukleyip bıraktım 10 numara
evet yeni guncelleme gelmesi lazim cihaz seri degil cok kasiyorGalerideki gökyüzü değişiminde galeriyi kapatıyor. Ayrıca sanki çalışma sıcaklığı arttı gibi. Geri v20.2.27 'ye döndüm bu sefer de galeri hiç çalışmadı. V20.3.5 i geri yükledim. Sonraki güncellemeyi bekleyeceğim.
ama sarj olarak cok iyi tek sknt arayuzun kasmasi onuda cozdulermi tadindan yenmezevet yeni guncelleme gelmesi lazim cihaz seri degil cok kasiyor
GünaydınRom'u yapan geliştiricinin telefonu yaptığı yanlış bir işlemden dolayı hard brick olmuş, eğer bağış toplayıp telefonu yeniden alabilirse port rom işleri ancak öyle ilerleyebilirmiş. Başka bir geliştirici projeyi devir almazsa ya da bağış işi umulduğu gibi gitmezse bu rom için bir daha güncelleme gelmeyecek, bilginize.
Başka türlü düzelmez yani oysa sona gelmiştiRom'u yapan geliştiricinin telefonu yaptığı yanlış bir işlemden dolayı hard brick olmuş, eğer bağış toplayıp telefonu yeniden alabilirse port rom işleri ancak öyle ilerleyebilirmiş. Başka bir geliştirici projeyi devir almazsa ya da bağış işi umulduğu gibi gitmezse bu rom için bir daha güncelleme gelmeyecek, bilginize.
Günaydın