MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
dorothy hocam AOD un aslen Amoled ekranlara ait bir özellik olduğunu biliyorum yalnız LG nin G6 modelinde IPS LCD ekran kullanılmakta idi ve AOD özelliği mevcuttu ama bataryayı çok fazla sömürmüyordu kullanan birkaç tanıdığımdan biliyorum. Bende Xiaomi için birkaç araştırma yaptığımda AOD olmayan cihazlarda pili aşırı tüketeceği yazılmış ancak ciddi manada günü çıkartmayacak kadarmı tüketir diğer yandan LG ye baktığımdaki durum var ortada acaba cihaz için ayrı bir optimizemi gerçekleşiyor ?

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
dorothy hocam AOD un aslen Amoled ekranlara ait bir özellik olduğunu biliyorum yalnız LG nin G6 modelinde IPS LCD ekran kullanılmakta idi ve AOD özelliği mevcuttu ama bataryayı çok fazla sömürmüyordu birkaç araştırma yaptığımda AOD olmayan cihazlarda pili aşırı tüketeceği yazılmış ancak ciddi manada günü çıkartmayacak kadarmı tüketir ?
Evet aşırı tüketir çünkü ekranın sürekli açık kalmasıyla hiçbir farkı yok

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
"Telefonumu miui 11'e güncelledim ama performansı berbat oldu"

Temalı konu başlıklarını sabırsızlıkla bekliyorum... :D
Hocam ben sadece bildirim sorununu çözmüşler midir onu merak ediyorum :D bir de istediğimiz fontu kullanabiliriz umarım

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Hocam ben sadece bildirim sorununu çözmüşler midir onu merak ediyorum :D bir de istediğimiz fontu kullanabiliriz umarım

O bildirim sorunu bende de var demek ki cihaza özgü değilmiş bazen cihazdan sesler geliyordu ama baktığımda hiçbir bildirim göremiyordum acaba Wp dan mı diye girdiğimde genelde ondan bildirim gelmiş oluyordu birkaç kez cihazı formatladım ama değişen birşey olmadı onu bi çözsünler hakket ya :)

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Merhaba arkadaslar,
Telefonum mi 5s ve miui 10 global beta kullanıyorum.
Benim telefonuma miui 11 betasi güncelleme kismina otomatik olarak gelecek mi?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Hangi modellere son 3 gün ? Mi 8 mevcut bende.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
O bildirim sorunu bende de var demek ki cihaza özgü değilmiş bazen cihazdan sesler geliyordu ama baktığımda hiçbir bildirim göremiyordum acaba Wp dan mı diye girdiğimde genelde ondan bildirim gelmiş oluyordu birkaç kez cihazı formatladım ama değişen birşey olmadı onu bi çözsünler hakket ya :)
Hocam benim dediğim sorun bildirim çubuğunda 3 saniye görünüp kaybolması,aslında sorun değil geliştiriciler öyle bi saçmalık yapmış

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Hocam benim dediğim sorun bildirim çubuğunda 3 saniye görünüp kaybolması,aslında sorun değil geliştiriciler öyle bi saçmalık yapmış

Sizde gene 3 saniye görünüp kayboluyormuş hocam bende görünmeden cihaz bildirim uyarısı veriyor ama baktığımda gelen giden birşey olmuyor Wp danmı diye bakıyorum onda olduğu ortaya çıkıyor ve direkt Wp'ı açınca bu sefer bildirim gözükmeye başlıyor bendede bu var ama sanıyorum aynı sıkıntılar sadece yaşayış biçimimi farklıdır nedir bi bildirim sıkıntısı var yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt