Soru MIUI 11'e dönmek istiyorum

_---lionel---_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 10 Pro kullanıyorum, telefondan gayette memnundum fakat MIUI 12 biraz canımı sıktı, telefonun kamera performansında düşüş yaşadım, fotoğraf çekerken telefon donuyor, telefonun batarya performansında da farkedilir derecede düşüş oldu MIUI 11'e dönüş yapmak istiyorum, hangi sürüme dönmemi önerirsiniz?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 10 Pro kullanıyorum, telefondan gayette memnundum fakat MIUI 12 biraz canımı sıktı, telefonun kamera performansında düşüş yaşadım, fotoğraf çekerken telefon donuyor, telefonun batarya performansında da farkedilir derecede düşüş oldu MIUI 11'e dönüş yapmak istiyorum, hangi sürüme dönmemi önerirsiniz?
eu rom dönün hocam mıuı 11

Oyla:

_---lionel---_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu rom dönün hocam mıuı 11
Eu stabil kurmayı düşünüyorum fakat 11.1.2.0 - 11.1.1.0 gibi farklı versiyonlar var sonuncuyu mu kurmalıyım? En sorunsuzunu tek seferde yükleyip uğraşmak istemiyorum o yüzden soruyorum :)

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Eu stabil kurmayı düşünüyorum fakat 11.1.2.0 - 11.1.1.0 gibi farklı versiyonlar var sonuncuyu mu kurmalıyım? En sorunsuzunu tek seferde yükleyip uğraşmak istemiyorum o yüzden soruyorum :)
tabiki en son sürüm en son tarihte çıkan kararlı stabil romu kurun

Oyla:
Üst Alt