Yardım MIUI 11

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
Arkadaşlar güncelleme gelmiş güncelle dedim MIUI 11 güncellemesini indirdi fakat ben kurmadim 11 i.kullanan arakadaslar varmı + ve - leri nelerdir.yardimci olabilirler mi rica etsem

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Arkadaşlar güncelleme gelmiş güncelle dedim MIUI 11 güncellemesini indirdi fakat ben kurmadim 11 i.kullanan arakadaslar varmı + ve - leri nelerdir.yardimci olabilirler mi rica etsem
O güncelleme bir bana gelemedi sanırım yine çekmiş olmasınlar guncellemeyi

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende daha yeni indirdim.fakat önceki room larda 11 i denedim kötüydü sonra en iyi miroom u buldum onda kaldım.bundada dosyayı indirdim fakat tereddütlerim var diğerleri gibiyse diye

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Bende daha yeni indirdim.fakat önceki room larda 11 i denedim kötüydü sonra en iyi miroom u buldum onda kaldım.bundada dosyayı indirdim fakat tereddütlerim var diğerleri gibiyse diye
Telefonun hangi model bu arada? İnşallah değildir de sorun çıkmaz

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Hocam güncellendinizmi ben pişman oldum. Şarj ustası cihaz canavar oldu ve şarj hemen bitiyor telde aşırı kasma var
Bana daha gelmedi otadan gelmesini bekliyorum o da gelmiyor. Önce gelen sorunlu idi burda olanda o zaten ondan riske atmadım yenisi gelene kadar

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Bana daha gelmedi otadan gelmesini bekliyorum o da gelmiyor. Önce gelen sorunlu idi burda olanda o zaten ondan riske atmadım yenisi gelene kadar
Hocam saniyesinde geldiğinde ota güncelledim hevesliydim güncelledigim gün keşke guncellemeseydim MIUI 10.3.6 en iyisi bence hocam yerinizde olsam güncellemem

Üst Alt