- Adım
- Kuzey
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 35
miui 11 eu rom beta kullaniyorum kararliya gecmenin bi farki olurmu sizce hangisi daha iyi kararliya gecsem her hafta guncelleme alirmiyim
hocam vermis olduguz bilgi icin tesekkur ederim. peki stabil roma gecsem yinede guncellemeleri kendim ellemi yapmam gerek yoksa otomatik olarak telefonami gelicek guncellemeStable ROM ve Developer/Beta (Geliştirici) ROM nedir, farkları nelerdir?
Developer rom -Çin resmi tatilleri dışında- her hafta güncelleme alan, yeni gelişmelerin haftalık olarak yansıtıldığı ve test edildiği dolayısıyla bazı ufak tefek sorunların bulunabildiği roma verilen isim. MIUI ve Android konusunda tecrübeli kullanıcıların bu romu kullanmaları tavsiye edilir.
Stable rom ise haftalık olarak güncelleme almaz. Sabit bir güncelleme aralığı bulunmamaktadır. Bazen ayda bir defa güncelleme gelebilirken bazen bir kaç boyunca güncelleme almaz. Bu romlarda neredeyse hiç sorun yoktur. Sadece stabil olarak çalışan uygulamalar dahil edilmiştir. Genellikle Android ve MIUI konusunda tecrübeli olmayan kullanıcılara tavsiye edilir.
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...forum.miuiturkiye.net
Global kararlıya geçerseniz güncellemeleri otodan alabilirsiniz.hocam vermis olduguz bilgi icin tesekkur ederim. peki stabil roma gecsem yinede guncellemeleri kendim ellemi yapmam gerek yoksa otomatik olarak telefonami gelicek guncelleme
peki gecmemin bi sakincasi olurmu bi sikinti felan imei atilmis bir telefon kullaniyorum ve sikinti olmucaksa en guncel rom linkini atabilitmisinizGlobal kararlıya geçerseniz güncellemeleri otodan alabilirsiniz.
Eu Stabilde ise Twrp üzerinden yapmalısınız.
Her ihtimale karşı Twrp'den Efs yedeği alınız.peki gecmemin bi sakincasi olurmu bi sikinti felan imei atilmis bir telefon kullaniyorum ve sikinti olmucaksa en guncel rom linkini atabilitmisiniz
global kararliya gecmek istiyorum guncellemelerim otomatik olsun istiyorumHer ihtimale karşı Twrp'den Efs yedeği alınız.
Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında "Yedekleme/Backup" nasıl yapılır onu anlatacağım. rock~~ Öncelikle "Yedekle/Backup" kısmına nasıl geçildiğini görelim. Karşımıza aşağıdaki gibi seçenekler gelecektir...forum.miuiturkiye.net
Hangi roma geçmek istiyorsunuz?
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.global kararliya gecmek istiyorum guncellemelerim otomatik olsun istiyorum
peki buna gectigim zaman artik guncellemelerimi elle yapmak zorunda kalmicam dimi birde tekrar canim isterse eu roma gecebilirmiyimBu konuyu inceleyebilirsiniz.
MIUI 11 - [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı
Mi 9 SE MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.4.0 PFBMIXM MIUI 11 güncellemesini zaten aldıysanız, yeni özelliklerin keyfini çıkarın veya yayınlanması için birkaç gün daha bekleyin! Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery...forum.miuiturkiye.net
Evet Global romda güncellemeleri oto yoluyla güncelleyebilirsiniz. İstediğiniz roma her zaman geçebilirsiniz.peki buna gectigim zaman artik guncellemelerimi elle yapmak zorunda kalmicam dimi birde tekrar canim isterse eu roma gecebilirmiyim