Haber miui 11

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
MIUI 11 için Xiaomi sahiplerini sevindirecek açıklama; Akıllı telefon tarafının en önemli isimlerinden birisine haline gelen Xiaomi, MIUI 11 için kullanıcılarını çok fazla bekletemeyecek gibi görünüyor. Xiaomi imzalı yeni arayüz yapısı MIUI 11, uzun süredir geliştirme aşamasında bulunuyor. Firmanın sık sık çok iddialı açıklamalar yaptığı yeni arayüz, projenin en önemli isimlerinden birisinin açıklamasına göre çok uzakta değil. Yani yakın zaman içerisinde kullanıma çıkacağı söylenen arayüz, bu açıdan Eylül'de gibi gelebilir izlenimi oluşturuyor. İlk olarak tam 108 megapiksel kamera taşıması beklenen Mi Mix 4 içerisinde karşımıza çıkacak gibi görünen arayüz, kesin olarak MIUI’ın reklam sorununu da çözecek deniyor. Biliyorsunuz bu konuda mevcut sürümlerde ciddi şikayetler bulunuyor. Peki arayüz hakkında başka neler biliyoruz? Daha önce ortaya çıktığı kadarıyla MIUI 11 bünyesinde bir ultra güç tasarruf modu taşıyor. Söylendiği kadarıyla bu mod açıldığı zaman telefonun tüm özellikleri kapatılacak. Ultra düşük güç modunda cihazların sadece telefon görüşmesi ve mesajlaşma için kullanılabilecek. Arayüzü siyah beyaz hale getireceği de söylenen mod, istendiği gibi özelleştirilecek. Baştan aşağıya yeni simge paketiyle geleceği de belirtilen yeni arayüz, tüm sistemini kapsayan koyu arayüz moduyla yolda bulunuyor. Ayrıca kişilerin yüz tanıma ile parmak izini aynı anda kullanabilecekleri bir güvenlik altyapısı da sunulacak. Yeni arayüzde bir çocuk modu bulunduğunu aktaran Xiaomi, fotoğraflara özel bir çöp kutusu tasarladıklarını da belirtiyor. Ayrıca yeni sistemin paylaşılan ekran görüntülerini otomatik olarak sileceği de gelen bilgiler arasında..

Son düzenleme:

agresif 4088

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
3
İnşallah miui 11 den mutlu oluruz miui 10 sınıfta kaldı benim gözümde

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Hangi cihazlara gelecek varmı bilgi

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
15 ağustostan sonra tanıtım tarzı bir şey olacak diye okumuştum yada ben öyle anladım. Custom rom ile miui 11 arasında gidip geliyorum ve miui 11'deki değişiklikleri görmeden geçmek istemiyorum. Ama şuana kadar paylaşılan fotoğraf, video tarzı şeylerde çok etkileyici bir değişim göremedim.
Eğer resmi bir tanıtım videosu yayınlar yada fotoğraf atarlarsa en azından neyi beklediğimizi biliriz diye düşünüyorum. Yoksa ne zaman çıkacağı pek de mesele değil.

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Kasım gibi MI6 ya gelir herhalde

fbmst84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi 5
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Mı 5c mi 5s mi 5s plus için gelecek ama mi 5 için yok ... Ama bu haksızlık

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
9 Ağustos da denildi yalan çıktı sonra 15 yada 19 ağustosta dendi o da yalan fos sanırım Ekim gibi görücez

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Custom romlara geldi ultra güç tasarrufu modu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Android 5 den bu yana yeniliklerin hicbiri benim ilgi alanimda degil.Hersey gorsellik olmus.Azcik makyajla sur piyasaya oh ne ala.Abi esas sorun pil pil pil.Yahu su pili 1 hafta gdecek bisey yapin.Pil disinda hicbir yenilik benim ilgi alanimda degil.İster eski kafa deyin ister ne derseniz deyin.

Üst Alt