- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
redmi note 8 de mevcut degil bu yeni simge hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 6 ya iddiam yok redmi note 8 de yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu simgeler ikon paketi mi, launcher mı, nedir acaba. Çok güzel.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Simgeler ikon paketi hocam Mağazada da mevcut hatta Ubuntu adını aratarak bulabilirsiniz forumda paylaşımı da yapılmış hatta.Bu simgeler ikon paketi mi, launcher mı, nedir acaba. Çok güzel.
Ne ki bu?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Bizzat kendi tarafımdan denenmiş olmakla birlikte herhangi bir sorun teşkil etmiyor kullanmaniz için cihazinizda root gereklidir.
Denenmis romlar Miroom miuipro
Uygulanmasi cihazınızda root explorer ve yahut bir root destekli dosya yoneticisisi araciligiyla vendor overlay icine atmak ve rwrr şeklinde izinleri verip yenden başlatmak olacaktır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır hocam android 9 da betalarda geldiHocam yanlis yönlendirmeyelim android 10 ile gelen bir pil simgesi idi ben onu 9 uyarladim şimdide paneldeki müzik calari yapmaya calisiyorum