- Adım
- recep
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 37
Aliexpress te hocam garanti vardır
Selametle
Selametle
Silikon kılıf hocam, darbeye dayanaklı olarak geçiyor bir ara hb de vardı denk gelmiştim.Konu dışı ama adamın kullandıgı kılıfı nasıl temin edebilirim
Silikon degil hocamSilikon kılıf hocam, darbeye dayanaklı olarak geçiyor bir ara hb de vardı denk gelmiştim.
Hocam MiuiPro rom için güncellemeler Pazartesi günü yayımlanıyor nasıl 20.1.16 sürümünü kullanıyorsunuz?Sistem.baslatici hata verdi veriyi temizledim miuipro 20.1.16 surum
Sayı eksikliği yapmışım hocam konuyu düzenledim. Sadece 20.1.16 sürümde çalışıyor.Sadece 20.1.6 da çalışıyormuş
Teşekkür ederim hocam.Teşekkürler Hocam elinize sağlık.
Sürekli mobilden giriş yaptığım için imzayı güncellemeyi unutuyorum hocam.20.1.9 vardi bundan once ama surumden kaynakli sanmiyorum sizin imzanizda 20.1.9 yaziyor cunki ama sorun degil yedek almistim
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam konuya ekliyorum.Mi 8 se de EU 20.1.16 da çalıştı teşekkürler
Önce Mi home daki apk yı çıkarttım sonra bunu yapıştırdım oldu
Bugun guncelleme geldi 20.1.6 diye bir surum yoktu hocam ondan soyledimHocam MiuiPro rom için güncellemeler Pazartesi günü yayımlanıyor nasıl 20.1.16 sürümünü kullanıyorsunuz?
Sayı eksikliği yapmışım hocam konuyu düzenledim. Sadece 20.1.16 sürümde çalışıyor.
Teşekkür ederim hocam.
Sürekli mobilden giriş yaptığım için imzayı güncellemeyi unutuyorum hocam.
Yukarıda yazdığım gibi yazım hatası oldu hocam 1 eklemeyi unutmuşumBugun guncelleme geldi 20.1.6 diye bir surum yoktu hocam ondan soyledim
Hayır hocam hareket etmiyor. Bir zararı olmayacaktır. Sanal tuş gibi düşünebilirsinizBu aşağıdaki çizgi amoled üzerinde bir süre yanık oluşturur mu? Hareket ediyor mu belirli zamanlarda?
Yukarıda yazdığım gibi yazım hatası oldu hocam 1 eklemeyi unutmuşum
Hayır hocam hareket etmiyor. Bir zararı olmayacaktır. Sanal tuş gibi düşünebilirsiniz