Hocam 4 modülün hepsini magiskten mi indirdiniz? Bende ayni hata ile karsilasmistim. Benim paylastiğim linkteki açiklama dikkat edin modülün ikitanesi ekte sunulmus onlari kuracaksiniz. Geriye kalan James DSP ve Audio Modication Library magiskten indirmelisinizK20 pro Android 10 da çalışmadı
Hocam şöyle bir ayrıntı var. Sizde Android pie var bizde Android q o yüzden çalışamıyor.Hocam 4 modülün hepsini magiskten mi indirdiniz? Bende ayni hata ile karsilasmistim. Benim paylastiğim linkteki açiklama dikkat edin modülün ikitanesi ekte sunulmus onlari kuracaksiniz. Geriye kalan James DSP ve Audio Modication Library magiskten indirmelisiniz
Tşk mi 8 denedi ve çalışmıyorArkadaşlar merhaba miui 10 kullandığımız Dolby miui 11 guncellemesi ile çalışmıyordu aşağıda verdiğim linkteki dosyayi magisk modüllerden yükleyerek kullana bilirsiniz Resimlerde de gördüğünüz üzere miui 11 de aktif şekilde kullana biliyorum.
Magisk modülü;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulumu;
Magisk Manager uygulamasını açın > Modüllere girin > + İşaretine basın indirmiş olduğunuz Dolby dosyasını seçin > Yüklendikten sonra cihazı yeniden başlatın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 8 kullaniyorum dun miui 11 kurdum sora Mod - Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie] buradaki adımlari tekrar uygulayip yükledim sorunsuz çalisiyor