Yardım Mıuı 11 Sonrası [İmei Repairli] Cihazı Sıfırlamak

Ayzsrff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayz
Cihazım
mi9t
Konular
8
Herkese İyi forumlar , ikinci kez mıuı 10 dan 11 yükselttim cihazı fakat şarjım aşırı hızlı bitiyordu sıfırlamak istiyorum cihaza imei atıldığı için fabrika ayarlarına sıfırlamadım, twrp yüklü recovery kısmında format yaparken format data , wipe cache system vs. hangileri seçip temizleme yapmam gerekiyor ?

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yalnızca Format Data yapmak telefonu sıfırlar, 4 Wipe yaparsanız özellikle Wipe System seçtiyseniz sistem açılmaz, sistem temizlendiği için fastboot moduna atar. Eğer TWRP açabiliyorsanız şanslısınız, herhangi bir custom rom kurun Imei işleminiz gitmeyecektir. Eğer sadece fastboot modunda kaldıysanız Mi Flash ile Stock roma dönün ki bu işlemde de Imei'niz gitmez.
hocam dediğiniz gibi yaptım ama telefon direk fastboot moduna geliyor açılışta :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon hiç açılmıyor nasıl açabilirim ?

Oyla:

Ayzsrff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayz
Cihazım
mi9t
Konular
8
Yalnızca Format Data yapmak telefonu sıfırlar, 4 Wipe yaparsanız özellikle Wipe System seçtiyseniz sistem açılmaz, sistem temizlendiği için fastboot moduna atar. Eğer TWRP açabiliyorsanız şanslısınız, herhangi bir custom rom kurun Imei işleminiz gitmeyecektir. Eğer sadece fastboot modunda kaldıysanız Mi Flash ile Stock roma dönün ki bu işlemde de Imei'niz gitmez.
bende şüphelendim yaparken ama bunu tavsiye eden moderatör yani twrp açılmıyor mi flash ile stock roma dönym dedm bu seferde mi flash tool hata verdi gecenin bi yarısı ugras dur şşimdi :(

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ne hatası verdi hocam bilmiyorum ama ister mi flash toolu yeniden yükleyin veya telefonun eksik driverları kalmış olabilir onları yeniden kurun.

Hiç olmadı cihaz fastboot modunda açılıyorsa eğer cihaza recovery kurmayı deneyin. Forumda tek tuşla kurulum araçları vardı oradan bulabilirsiniz. TWRP'nin Official sürünü öneririm. 3.3.1-0 olması lazım sürümü. Eğer kurmayı başarırsanız TWRP açıldıktan sonra Xiaomi.eu Miui v10 Stabil sürümünü yükleyin batarya konusunda iyidir. Ardından büyük ihtimalle cihazınız açılacaktır.

Bu kısmı okumanızı tavsiye ederim, format data yapmak cihazı temizler.
Konudan alıntıdır;
(Şöyle bir ekran ile karşılaşırız

Bu ekranda “Evet” veya “Yes” seçeneğini uygularsak

1-Sistemimiz telefonu elimize aldığımız ilk gün ki gibi temizlenir. (İşletim Sistemi Temizlenir)
2-Telefonumuzda Kayıtlı Rehber, Hesaplar, Mesajlar, Uygulamalar, Ayarlar, Arama Kayıtları SİLİNECEKTİR!!!
3-Yerel depolama(Telefon Depolama Alanı), SİLİNECEKTİR!!!
(yani şahsi Dosyalarımız, Müziklerimiz, Belgelerimiz vs.

4-Harici Depolama (hafıza Kartı) ve Bağlı Usb-Otg cihazları Silinmez.
5-Telefonumuza bir şey yüklemeden yeniden açabiliriz.)

Diğer seçeneklerin de açıklaması mevcut.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt