- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Redmi s2
- Konular
- 9
Arkadaşlar Redmi S2 Mıuı11 güncelleme alan oldu mu ?
Hocam isterseniz güncelleyici üzerinden aşağıdaki konudan yapabilirsiniz.Arkadaşlar Redmi S2 Mıuı11 güncelleme alan oldu mu ?
Hocam mi 9se PFBEUXM ve PFBMIXM Aralarinda ne fark varHocam isterseniz güncelleyici üzerinden aşağıdaki konudan yapabilirsiniz.
MIUI 11 - Redmi S2 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0
REDMİ S2 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0 Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3)...forum.miuiturkiye.net
Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.Hocam mi 9se PFBEUXM ve PFBMIXM Aralarinda ne fark var
Hocam aralarinda yenilik farki oluyormu?Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.
Soru - Global versiyon & EEA versiyon farkı
An itibariyle Mi9 almış bulunuyorum kutu üzerinde global versiyon yazıyor, rom türkçe, cihaz üzerinde ki jelatinler çince değil ingilizce, güncelleme geldi yükledim 10.2.15 e yükseltildi fakat sitesinde 10.2.15 romu EEA versiyon için yayınlanmış global versiyon için bu sürümde bir rom yok, nedir...forum.miuiturkiye.net
Sorunuzu cevabı konuda hocamHocam aralarinda yenilik farki oluyormu?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam anlamadim vallaha siz soylerseniz bi Azeriyim misafirim burda )Sorunuzu cevabı konuda hocam![]()