- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Xiaomi mi 9t
- Konular
- 0
Bende Endonezya romu var bölgeyi Hindistan dışında Endonezya yapınca da geliyor ama Türkiye yapınca gelmiyor maalesef.
Bana ayrıntılı anlatabilir misiniz ben adım sayari yükleyemedim .Bölgeyi Hindistan yaptigimda takvim dilimi değiştirdi ve adım sayari göremedim.Merhaba,
Mi sağlık uygulaması sayesinde attığınız adımları sayabilirsiniz ve yaktığınız enerji miktarını görebilirsiniz. App vaulta eklenebilir.
Öncelikle Ayarlar>Ek Ayarlar>Bölge menüsüne girerek bölgemizi Hindistan yapıyoruz. Daha sonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı indirip kuruyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
App vault a girdiğimizde görebiliriz. Görünmüyorsa sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayarak adımlar kısayolunu ekleyin.
Telefonum resmi note 8 pro adım Sayar malesef yokBana ayrıntılı anlatabilir misiniz ben adım sayari yükleyemedim .Bölgeyi Hindistan yaptigimda takvim dilimi değiştirdi ve adım sayari göremedim.
Linkteki apk yi kurdunuzmu hocam ?Bana ayrıntılı anlatabilir misiniz ben adım sayari yükleyemedim .Bölgeyi Hindistan yaptigimda takvim dilimi değiştirdi ve adım sayari göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonum resmi note 8 pro adım Sayar malesef yok
Link nerede acabaLinkteki apk yi kurdunuzmu hocam ?
Konudaki anlatim detayli.
Link nerede acaba
Sanırım kullanamıyoruz hocam.AOSP romlarda miui sağlığı kullanabiliyor muyuz?