- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Ne zaman güncelediniz?Bataryam sağlam. MIUI 11 olunca sorun oldu
Ne zaman güncelediniz?Bataryam sağlam. MIUI 11 olunca sorun oldu
Batarya sağlam sorun yazılım daDostum takıntılı değilim ben okadar şarja oyun vs oynamıyorum ondan dolayı fazla telefonu elime alan biride değilim fazla takıntılı ve takmamak lazım bazı şeyleri garantisi varmış göndersin garantiye ben yerine olsam gönderirim
3-4 gün oluyorNe zaman güncelediniz?
Son kez hard Reset atin attıktan sonra 1 hafta kullanın sorun devam ederse garantiye yollayınBatarya sağlam sorun yazılım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 gün oluyor
Takıntılı da, değilmişsin daha da mutluluklar...Dostum takıntılı değilim ben okadar şarja oyun vs oynamıyorum ondan dolayı fazla telefonu elime alan biride değilim fazla takıntılı ve takmamak lazım bazı şeyleri garantisi varmış göndersin garantiye ben yerine olsam gönderirim
Boşunami garantili cihaz aldın ozaman garanti dediğin bu günler için var?Son kez hard Reset atin attıktan sonra 1 hafta kullanın sorun devam ederse garantiye yollayın
Örnek verdimTakıntılı da, değilmişsin daha da mutluluklar...
Oysa ben, takıntı, oyun vs. telefon ile oynama süresi ile ilgili hiç bir şey yazmamıştım. Teşekkürler.
Yav sorun batarya değil garantilik işi yok sorun yazılım daBos
Boşunami garantili cihaz aldın ozaman garanti dediğin bu günler için var?
Peki ben konudan kendimi çekiyorum öyle kannat ediyorsanız umarım çözüm bulursunuz ben çözüm odaklı size yardımcı olayım dedim gerisini size kalmışYav sorun batarya değil garantilik işi yok sorun yazılım da
Teşekkürler ama garantilik durum yok yakında sizin cihazınızda böyle olacak 1 sene sonraPeki ben konudan kendimi çekiyorum öyle kannat ediyorsanız umarım çözüm bulursunuz ben çözüm odaklı size yardımcı olayım dedim gerisini size kalmış
Akşamları zaten kapatıyorum birde animasyonlar güzel ya seviyorumArkadaslar .pil optimizayonu bolumunde otomatik.zamanli tel kapatip acma uygulamasi var.bunu gece saat 3 e kurdum .kendi kendine gunde bir kere kapanip aciliyo.tel kendine reset atiyor.ne kasma var ne donma.arkadaslarimin telefonunada yaptim herkez cok memnun.ayrica gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapatin tel ucak gibi oluyor.