- Adım
- emir
- Cihazım
- mi9 t pro
- Konular
- 50
Kardes mi global romlar cok kotu acikcasi.custom rom yukle kendine gelir
Çünkü sen yeni bir cihaz kullanıyosun konudaki mağdur arkadaş note 6 pro kullanıyor. aynı cihaz bendede var eu stabilde yüklesen globalde yüklesen değişen bişey yok adım kadar eminim basmışlar planlı eskitmeyi telefon leş gibi olmuştu geri döndüm hemen. benzer bi örnek daha verim arkadaşın redmi5 plusa eu stabil miui11 yükledim ertesi gün telefonum çok yavaş mafoldu cihaz eski haline çevir diye yanıma geldiBen neden pişman değilim ? Bende sizler gibi ön yargılı bakıyordum sonra boşuna on yargılı bakıyormuşum cihaz stabil şekilde çalışıyor şarj da hızlı gitmiyor
Senin cihazın yeni ve donanımlı benimki donanımı yetersizBen neden pişman değilim ? Bende sizler gibi ön yargılı bakıyordum sonra boşuna on yargılı bakıyormuşum cihaz stabil şekilde çalışıyor şarj da hızlı gitmiyor
Banada anlatır mısınız? Garanti giderse gitsin artık.Çünkü sen yeni bir cihaz kullanıyosun konudaki mağdur arkadaş note 6 pro kullanıyor. aynı cihaz bendede var eu stabilde yüklesen globalde yüklesen değişen bişey yok adım kadar eminim basmışlar planlı eskitmeyi telefon leş gibi olmuştu geri döndüm hemen. benzer bi örnek daha verim arkadaşın redmi5 plusa eu stabil miui11 yükledim ertesi gün telefonum çok yavaş mafoldu cihaz eski haline çevir diye yanıma geldi![]()
Batarya değişimi yapın ozaman garantiden neden garantiyi bi çırpıda kenara atıyorsunuz sırf batarya içinSenin cihazın yeni ve donanımlı benimki donanımı yetersiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Banada anlatır mısınız? Garanti giderse gitsin artık.
Bataryam sağlam. MIUI 11 olunca sorun olduBatarya değişimi yapın ozaman garantiden neden garantiyi bi çırpıda kenara atıyorsunuz sırf batarya için
Ne mutlu sana...Ben neden pişman değilim ? Bende sizler gibi ön yargılı bakıyordum sonra boşuna on yargılı bakıyormuşum cihaz stabil şekilde çalışıyor şarj da hızlı gitmiyor
Dostum takıntılı değilim ben okadar şarja oyun vs oynamıyorum ondan dolayı fazla telefonu elime alan biride değilim fazla takıntılı ve takmamak lazım bazı şeyleri garantisi varmış göndersin garantiye ben yerine olsam gönderirimNe mutlu sana...
Telefonun, bir yıllık olduğunda da, mutlu güncellemelerin olur inşallah.![]()