- Adım
- emre
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 6
Google play store de var.Pie launcher nasil yükledin hocam
Google play store de var.Pie launcher nasil yükledin hocam
Hocam zahmet olmassa linkini atarmisiniz bulamadimda benGoogle play store de var.
Hocam zahmet olmassa linkini atarmisiniz bulamadimda ben
Teşekkürler hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun hocam
xposed karanlık modu acmak icin gerekli deil diğer özellikler icin lazım olabilir amaHocam bende aktif değil o kısım. Xposed zorunlu mu? Bir arkadaş gerekli değil yazmış ama
Hocam attığım ssde aktif değil o kısım bir izin istiyor ne izni peki? Root falan mı lazımxposed karanlık modu acmak icin gerekli deil diğer özellikler icin lazım olabilir ama
root gerekli evetHocam gerekli izinleri alınmadı diyor root gerekli sanırım?
root istiyor evet sisteme müdahale eden uygulamalın geneli root erisimi isterHocam attığım ssde aktif değil o kısım bir izin istiyor ne izni peki? Root falan mı lazım
elinize emeğinize sağlık hocamarkadaslar miroom 11.0.2 sürümünde bildiniz gibi karanlık mode yok bunun icin baska roma gecmistim ama kafama takıldı biraz kurcaladım customıuıze adlı play storede bulunan uygulama ile miui 11 de karanlık modun acıldını fark ettim bu konu baska yerde acıklandıysa silebilirim ama ben forumda bulamadım
eğer aktif olmaz ve arayüz hata verirse temalardan herhangibi temayı indirin sonra karanlık modu aktif edin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bende magisk en başından yüklüydü ama root izni istemedi isteseydi bilirdim. Yani başka bir sebebi olabilir. Bir hata ekranı vs birşey çıkıyor mu seçmeye çalışırken?Hocam bende aktif değil o kısım. Xposed zorunlu mu? Bir arkadaş gerekli değil yazmış ama
Tema uygulamasından indirdim hocam.Screenshot daki bildirim çubuğu ikonlari gördümde temami yoksa sisteminmi merak ettimde?
Yok hocam hiçbir hata vermiyor. Diğer şeylerde xposed yüklü değil diyor ama bunda hiçbir hata vermiyor o kısımda sadece attığım ss gibi kalıyorHocam bende magisk en başından yüklüydü ama root izni istemedi isteseydi bilirdim. Yani başka bir sebebi olabilir. Bir hata ekranı vs birşey çıkıyor mu seçmeye çalışırken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tema uygulamasından indirdim hocam.