Yardım Miui 11 ile gelen pil sorunu.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Telefonum redmi note 7 .2 ay once aldım o zaman miui 10 vardı ve pilim cok iyi gidiyordu hatta şaşırmıştim bile suan miui 11 var ve pilim cok hizli bitiyor resette attim ama bir sey degismedi sorunun yazilimsal oldugu kesin pil tasarrufunu actigimda biraz daha yavas bitiyor. Ve ekran surem nasıl sizce normal mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu ekran suresinin nesi kötü başkan? Daha %52 de 5 saat ekran suresi almissin. Pil bittiğinde 10 saati bulacak büyük ihtimal pil durumun harika. Ne bekliyordun ki 20 saat ekran suresimi. Bende 10 saat alıyorum en fazla bu cihazla

ertanylmz20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Bu ekran suresinin nesi kötü başkan? Daha %52 de 5 saat ekran suresi almissin. Pil bittiğinde 10 saati bulacak büyük ihtimal pil durumun harika. Ne bekliyordun ki 20 saat ekran suresimi. Bende 10 saat alıyorum en fazla bu cihazla
Simdi benim hayatim baya monoton okula gidip geliyorum yani telefonu kullanma zamanim hic degismiyor ve hep ayni uygulamalari aciyorum miui 10 da iken gayet memnumdum miui11 e gecince bir anormalik oldugunu hissettim ondan boyle yazdim

ertanylmz20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Dönebiliyorsun ama garantiden çıkıyor telefonun. BL açmadan yüklenilebiliyorsa garantiden çıkmaz.
Peki teşekkürler hepinize miui 12 ye cok deli bir ozellik gelmedigi surece eskitme yapmayacağim sizde yapmayın yaptirtmayın

Üst Alt