Yardım MIUI 11 Hatası

servetinanc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
11
Costum rom yüklemek kolay bişey mi hocam tavsiye ediyorsunuzda

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Costum rom yüklemek kolay bir şey mi hocam tavsiye ediyorsunuz da
Önermedim hocam sadece böyle bir seçeneğinin olduğunu belirttim. Ayrıca bende global kullanıyorum ve hiç custom rom kullanmadım. Tamamen kendi tercihi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global rom kullanıyorum önceki miui 10 da böyle bi sorun yoktu custom rom önerirmisiniz

Hiç kullanmadım ama custom rom dan vazgeçemeyen de var ben custom kullanmam diyen de. Artı ve eksi yönleri mutlaka vardır. Eğer daha önce bu root rom vs işleriyle uğraştıysanız deneyebilirsiniz. Ama ilk kez deneyeceksiniz bir bilenden(bende bilmiyorum;() mutlaka yardım alın

servetinanc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
11
Önermedim hocam sadece böyle bir seçeneğinin olduğunu belirttim. Ayrıca bende global kullanıyorum ve hiç custom rom kullanmadım. Tamamen kendi tercihi
Rom hakkinda bilgisi olmayan insanlar var hocam önerinizi kesin çözüm diye denemek isterken cihazı brick olabilir lütfen yanlış yönlendirme yapmayalim

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Rom hakkinda bilgisi olmayan insanlar var hocam önerinizi kesin çözüm diye denemek isterken cihazı brick olabilir lütfen yanlış yönlendirme yapmayalim

Hocam rom atın demedim kesin çözüm de demedim. Böyle bi seçeneğin olduğunu söyledim. Sizde lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. Böyle bir riskin olduğunu biliyoruz yöntemi devlet sırrı gibi saklayalım mı kimse telefonunu brick etmesin diye. Yanlış düşünüyosunuz. Herkesin kendi tericihi

batuhann.ygt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Hocam rom atın demedim kesin çözüm de demedim. Böyle bi seçeneğin olduğunu söyledim. Sizde lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. Böyle bir riskin olduğunu biliyoruz yöntemi devlet sırrı gibi saklayalım mı kimse telefonunu brick etmesin diye. Yanlış düşünüyosunuz. Herkesin kendi tericihi
Çok saçmaki telefon ülkesini değiştirdim düzeldi
Hindistandı Türkiye yaptım düzeldi

Üst Alt