- Adım
- servet
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 11
Costum rom yüklemek kolay bişey mi hocam tavsiye ediyorsunuzda
Önermedim hocam sadece böyle bir seçeneğinin olduğunu belirttim. Ayrıca bende global kullanıyorum ve hiç custom rom kullanmadım. Tamamen kendi tercihiCostum rom yüklemek kolay bir şey mi hocam tavsiye ediyorsunuz da
Global rom kullanıyorum önceki miui 10 da böyle bi sorun yoktu custom rom önerirmisiniz
Rom hakkinda bilgisi olmayan insanlar var hocam önerinizi kesin çözüm diye denemek isterken cihazı brick olabilir lütfen yanlış yönlendirme yapmayalimÖnermedim hocam sadece böyle bir seçeneğinin olduğunu belirttim. Ayrıca bende global kullanıyorum ve hiç custom rom kullanmadım. Tamamen kendi tercihi
Rom hakkinda bilgisi olmayan insanlar var hocam önerinizi kesin çözüm diye denemek isterken cihazı brick olabilir lütfen yanlış yönlendirme yapmayalim
Çok saçmaki telefon ülkesini değiştirdim düzeldiHocam rom atın demedim kesin çözüm de demedim. Böyle bi seçeneğin olduğunu söyledim. Sizde lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. Böyle bir riskin olduğunu biliyoruz yöntemi devlet sırrı gibi saklayalım mı kimse telefonunu brick etmesin diye. Yanlış düşünüyosunuz. Herkesin kendi tericihi