Yardım Mıuı 11 güncellemesinden sonra oluşan sorunlar

msenel0541

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
memur
Konular
6
Dostum evet bildirimler kapalı imiş sanırım. Güncellemeden sonra kapanmış. Çok teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
aynen buradan istediğin şekilde ayarlayabilirsin sıkıntı yaşadığın uygulamalar içinde aynı şekilde ayarlarsın ;)

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Dostum evet bildirimler kapalı imiş sanırım. Güncellemeden sonra kapanmış. Çok teşekkür ederim.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
yaptım onu izinler açık. 4 tane izin var bildirimle ilgili olanlar açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesela bu ekranda iken letgonun üzerine tıkladığınızda açılan menüde sese izin verin aktif olma yanı sıra daha altlarda mesaylar etkinlikler benzeri diğer şıklara tıklayıp önem derecesini yüksek yaparak ve ses atayarak denediniz mi?

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
şarj süresinde azalma mevcut ve çektiğim resimlere anında önizleme yapmıyorum galeriye gitmek zorunda kalıyorum.

Benim cihazımda bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum. Aksine şarj konusunda gayet memnunum. bende wifi ve saatimden dolayı bluetooth hep açık. Önceden gece yatarken şarja takar sabaha karşı uyandığımda teli şarjdan çektiğimde yüzde 10a yakın şarj giderdi. Şimdi ise nerdeyse hiç gitmiyor desem yeridir.
Bu arada telefon aldığım gibi rom felan yükleme yapmadım. Global rom yüklü.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Benim cihazımda bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum. Aksine şarj konusunda gayet memnunum. bende wifi ve saatimden dolayı bluetooth hep açık. Önceden gece yatarken şarja takar sabaha karşı uyandığımda teli şarjdan çektiğimde yüzde 10a yakın şarj giderdi. Şimdi ise nerdeyse hiç gitmiyor desem yeridir.
Bu arada telefon aldığım gibi rom felan yükleme yapmadım. Global rom yüklü.
Hocam konudan bağımsız bir dipnot olarak, Telefonu gece şarja bırakmak pil ömrü açısından biliyorsunuz pek faydalı bir alışkanlık değil.Hatta pili %80 doldurmak pil ömrünü 1/5 kadar uzattığı iddia ediliyor.Tabi yoğun kullanımda bu doluluk günü bitirir mi?

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Hocam konudan bağımsız bir dipnot olarak, Telefonu gece şarja bırakmak pil ömrü açısından biliyorsunuz pek faydalı bir alışkanlık değil.Hatta pili %80 doldurmak pil ömrünü 1/5 kadar uzattığı iddia ediliyor.Tabi yoğun kullanımda bu doluluk günü bitirir mi?
Aslında bu dediğinizi yapmamaya çalışıyorum ama alışkanlık işte. eve varır varmaz şarja takıp yüzde 80 üstünde şarjdan çıkartıp öyle yatmak gerekiyor ama bunu nedense hep unutuyoruz. :)

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aslında bu dediğinizi yapmamaya çalışıyorum ama alışkanlık işte. eve varır varmaz şarja takıp yüzde 80 üstünde şarjdan çıkartıp öyle yatmak gerekiyor ama bunu nedense hep unutuyoruz. :)
Aslında ne yazık ki, evde de aktif olarak kullanmaya devam ettiğimizden o moda giremiyoruz bir türlü.:D

YasoBaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
2
şarj süresinde azalma mevcut ve çektiğim resimlere anında önizleme yapmıyorum galeriye gitmek zorunda kalıyorum.
Merhabalar sanırım aynı sorun bende de var hatta size mesaj yazdım ve görmediniz son güncelleme sonrası çektiğim fotoları önizleme yapamıyorum foto açılmıyor nasıl bir yol izlememiz lazım sizce düşünceleriniz nelerdir

• Beğen
Tepkiler: E.D

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhabalar sanırım aynı sorun bende de var hatta size mesaj yazdım ve görmediniz son güncelleme sonrası çektiğim fotoları önizleme yapamıyorum foto açılmıyor nasıl bir yol izlememiz lazım sizce düşünceleriniz nelerdir
Telefonu ingilizceye çevirince sorun çözülüyormuş.Biraz bekleyip yamanın çıkmasını bekleyeceğiz galiba

map

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
samsung
Konular
22
Ben yukleme yaparken error verdi baya bekledim telefon kapatim actim. Yuklenemedi yazdi eski room devam ediyor tamam dedim. Baktim mac adresi ucmus. Wifi aciyorum hemen kapaniyor. Butun gb larim bitti. Bir guncellemeyi beceremeyen firma haline geldi

Üst Alt