şuan bana hala güncelleme gelmediği için tam olarak bilmiyorum.maalesef güncellemeyi bekliyorum.birşey sormak istiyorum . 11 güncellemesinden sonra açık programları kapat tuşuna bastığımda yukarda sistem temizle menüleri geliyordu.
artık gelmiyor. sizdede böylemi acaba? mi 9t global sürüm
Allah'ım başka dert vermesin inşallah...mi9 se kullanıyorum mıuı 11 güncellemesi bazı arkadaşlarıma geldi bana hala gelmedi.
Değişen bir şey yok zaten 10 yerine 11yazıyor sürüm de değişen sadece bu içi boşAllah'ım başka dert vermesin inşallah...
Hiç acele etmeyin, yükledikten sonra nasıl olsa bekleme heyecanı bitecek.şuan bana hala güncelleme gelmediği için tam olarak bilmiyorum.maalesef güncellemeyi bekliyorum.
Benim mi 9 se de sarh süresi arttı ve beklemede iken telefon daha az şarj yedi ve daha stabil oldu telefon bildirim simgesi de cabasıDeğişen bir şey yok zaten 10 yerine 11yazıyor sürüm de değişen sadece bu içi boş
İllaki değişim vardır ama değişimin getirdikleri, götürdüklerini tolere ediyor mu? Püf noktası bence bu...Değişen bir şey yok zaten 10 yerine 11yazıyor sürüm de değişen sadece bu içi boş
Değişen bir şey yok zaten 10 yerine 11yazıyor sürüm de değişen sadece bu içi boş
Hiç acele etmeyin, yükledikten sonra nasıl olsa bekleme heyecanı bitecek.
En iyisi sinema da olduğu gibi reklamların bitmesini ve filmin başlamasını bekleme heyecanı yaşayın.
)