- Adım
- RN
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 18
Evet hocam . Yeni room yuklemek için ROOT şart,Bu eu kararlıya geçmek için root felan mı lazım çünkü hiç uğraşmak istemiyorum.
Evet hocam . Yeni room yuklemek için ROOT şart,Bu eu kararlıya geçmek için root felan mı lazım çünkü hiç uğraşmak istemiyorum.
bu stabil bir durum , gülü seven dikenine katlanır.Şimdiden söylüyorum. Burda heyecanla miui 11 bekleyenler. Güncelleme yaptığı anda duzunelerce (telefon güncellemeden sonra takılıyor, şarjı çabuk gidiyor vs) konular ve yorumlar yazacak.
Bana şuan geldi yüklüyorum.saat oldu 09:33 ama hala güncelleme gelmedi, Xiaomi istifa. Böyle bişey olmaz yaa ayfon alacam![]()
![]()
O yüzden hocam önceden bir denesinler ondan sonra bakalım tadınaBen peşin peşin yazayım "telefon çabuk ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor. Miui10'a nasıl geri dönerim"![]()
selamün aleyküm dostum cihazım redmi Not 6 pro rootlu cihaz hali hazırda bu miui11 benim cihaza ne zaman gelir ?Belli olmaz bize cuma da verebilirler türkiyeyiz ya biz
Aynen öyle hocam. Aceleye gerek yok. Geç olsunda güç olmasınO yüzden hocam önceden bir denesinler ondan sonra bakalım tadına![]()