Yani ios lardaki gibi bambaşka bir telefon haline getireceğini düşünmüyorum ama mutlaka hız farkı olur Xiaomi nin çoğu cihazı stabil işlerinizi çok iyi ve hızlı yapacak bi yazılıma sahip çok akıcı olacaktır
Hocam ios güncellemeyle başka bir telefon haline gelmiyor ki 5 sene önce neyse şuanda gözle doğrudan farkedilebilir neredeyse hiç bir gelişme yok desek yeridir. Hatta şöyle bir şey var cihazlar her güncellemede ölümüne biraz daha yaklaşıyor.
Ayrıca Xiaomi'nin çoğu cihazı stabil lafı koyu bir xiaomi fan'ına bile şaka gelir. Hiç bir cihazın bir günü bir gününü tuttuğunu ben ne gördüm nede duydum, zaten insanlar bu yüzden dört gözle güncelleme bekliyor belki bu sefer sorunları çözerler diye. İos yada diğer bazı android kullanalar da güncelleme gelince moralleri bozuluyor yine mi diye.
3 yıl önce çıkan cihazında güncellemeyle daha sorunları düzeltilmemiş, bu günde çıkan cihazların sorunları güncellemeyle düzelecek gibi durmuyor.
Bu miui 11 güncellemesinden sonrada eminim ki bir yığın insan sorunlardan dert yanacak.