Soru Miui 11 Güncellemesi Gelmedi

Leonidas33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi mi9T
Konular
3
Merhaba arkadaslar benim cihazim global version ve sorgullattim aldigimda hemen miui 10.3.11.0 kararli sürümü var bazi arkadaslara miui 11 gelmis ve bi yazi okudum miui 10 logosuna 7 8 kere bastikdan sonra 3 noktaya gidip en son paketi indir dedigim anda ayni sürüm tekrar iniyor sizce ülke degisikligi yapsam guncelleme gelirmi veyada room fln atmadan orjinal sekilde nasil guncelleyebilirim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-31-23-51-03-342_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-10-31-23-51-03-342_com.android.updater.png
    249,2 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2019-10-31-23-51-45-344_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-10-31-23-51-45-344_com.android.updater.png
    248,4 KB · Görüntüleme: 89

Leonidas33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi mi9T
Konular
3
Aynı şekilde hocam cihazım mi9t güncelleme bana da gelmedi ve gösterilen tarihlerde son gün 31 ekimdi. 1 kasım oldu tık yok :)
Guncelleme geldiginde bi guncelleyip farklari soylermisin daha berbat olacak bi guncelleme ise kalsin :)

Oyla:

YakupB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi9t
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
7
Guncelleme geldiginde bi guncelleyip farklari soylermisin daha berbat olacak bi guncelleme ise kalsin :)
Beta olduğu söyleniyor zaten illa ufak tefek hataları olur ama güncelleme gelirse ki ben ümidi kestim bende güncellerim yorumu :)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yani ios lardaki gibi bambaşka bir telefon haline getireceğini düşünmüyorum ama mutlaka hız farkı olur Xiaomi nin çoğu cihazı stabil işlerinizi çok iyi ve hızlı yapacak bi yazılıma sahip çok akıcı olacaktır

Hocam ios güncellemeyle başka bir telefon haline gelmiyor ki 5 sene önce neyse şuanda gözle doğrudan farkedilebilir neredeyse hiç bir gelişme yok desek yeridir. Hatta şöyle bir şey var cihazlar her güncellemede ölümüne biraz daha yaklaşıyor.

Ayrıca Xiaomi'nin çoğu cihazı stabil lafı koyu bir xiaomi fan'ına bile şaka gelir. Hiç bir cihazın bir günü bir gününü tuttuğunu ben ne gördüm nede duydum, zaten insanlar bu yüzden dört gözle güncelleme bekliyor belki bu sefer sorunları çözerler diye. İos yada diğer bazı android kullanalar da güncelleme gelince moralleri bozuluyor yine mi diye.

3 yıl önce çıkan cihazında güncellemeyle daha sorunları düzeltilmemiş, bu günde çıkan cihazların sorunları güncellemeyle düzelecek gibi durmuyor.

Bu miui 11 güncellemesinden sonrada eminim ki bir yığın insan sorunlardan dert yanacak.

Oyla:

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Alla alla bende global kullanıyorum ama 3 4 gün oluyor 11 e geceli kendi geldi üstelik hiç bir şey yapmadım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt