Soru MIUI 11 Güncelleme Sorunu

rhnkpt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
8
Arkadaşlar telefonuma IMEI attım. Şimdi MIUI 11 güncellemesi geliyor ancak indirip yüklerken telefon yeniden başlama ekranına geldiğinde aşağıdaki ekran geliyor ve güncelleme yüklenmiyor. Güncellemeyi nasıl yüklerim. Ayrıca konu dışı olacak ama kardeşime Redmi Note 8 almıştım IMEI kaydı yapmadım kullanım süresi sona ererse de kayıt yaptırabilir miyim yoksa öncesinde mi yaptırmam lazım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar telefonuma IMEI attım. Şimdi MIUI 11 güncellemesi geliyor ancak indirip yüklerken telefon yeniden başlama ekranına geldiğinde aşağıdaki ekran geliyor ve güncelleme yüklenmiyor. Güncellemeyi nasıl yüklerim. Ayrıca konu dışı olacak ama kardeşime Redmi Note 8 almıştım IMEI kaydı yapmadım kullanım süresi sona ererse de kayıt yaptırabilir miyim yoksa öncesinde mi yaptırmam lazım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
.
Yükle olan kısma tiklayip indirdiğiniz dosyayı gösterip yükleyebilirsiniz. Güncelleme dosyası boyutu 2 GB civarında olması gerekir.

Oyla:

omergecir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Senin yerinde olsam zaman kaybetmeden kayıt yap derim ileride güncellemelerle ne olucağı belli olmaz

Oyla:

dukabjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
duka
Cihazım
mi5s
Konular
3
hocam bootloader acın gerisi önemli değil. kayıt süresi bitene kadar kullanın. botloader açılsın sonrasında her işlem uygulanabilir.

Oyla:

Onursah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Merhaba esime redmi note 8 aldim kayitli 1.9 civarinda guncelleme var ocak 2020 diye güncellemeyi yüklüyorum yeniden baslatinca yuzde 1 den sonra kapanip aciliyor yüklenmiyor bu neden boyle acaba bilgisi olan varmi arkadaşlar

Oyla:

cuneytcmk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Merhaba esime redmi note 8 aldim kayitli 1.9 civarinda guncelleme var ocak 2020 diye güncellemeyi yüklüyorum yeniden baslatinca yuzde 1 den sonra kapanip aciliyor yüklenmiyor bu neden boyle acaba bilgisi olan varmi arkadaşlar
aynı sorun bendede oluyor sorunu çözemedim

Oyla:
Üst Alt