Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende uzun süre revolation os v10 ve masik p v10 kullandım şuanda halen masik p kullanıyorum dedigim gibi bir çok rom kullandım redmi note 6 pro cihazım söylediginiz sorun tüm romlarda var gibi ama birazda kullanılan temadan kaynaklanıyor bu sıkıntı çogu temada yapmıyor saat gibi veya operatör ismi gibi
Mi 9 de cihazıma MIUI 11 geldi 2 hafta. Kullandım şarj erken bittiyor. Temalar çalışmıyor yüklü tema dışında başka bir tema kabul etmiyor tema mağazasında bile sectigin tema bir süre sonra tekrar yüklü temaya dönüyor .stabil değil tavsiye etmem . MIUI 10 daha iyi
Stabil olmadan sana ve herkese tavsiyem hiçbir romu kurmayın kullanmayın
Android ramları zaten çok kolay yorulan ramlar
( Not ; Bu Yüzden Android Telefonların Ramları Durmadan Her Telefonda Yüksek Oluyo )
O yüzden stabil çalışanı tavsiye ederim
Beta kullancam yeni bişey görcem diye Rami yormaya değmez
Masik p gayet stabil ve düzgün kullanışlı miui arayüzlü bir rom kullanmak istemeyenler vardır beta romdanda herhangi bir farkını görmedim sonuçta masik p romda miui romlar gibi sadece içindeki uygulamalar çıkarılmış
4000mAh batarya var note 6 pro'da ve beklenen performansı verdiğini düşünmüyorum, iyi gidiyor ama 4000 için değil. ayrıca 1.9 diyafram açıklığı olan bir kamera için düşük ışık ve gece fotoları yetersiz. ben güncellemeleri bilinçli ya da bilinçsiz yetersiz yaptıklarını düşünüyorum.
4000mAh batarya var note 6 pro'da ve beklenen performansı verdiğini düşünmüyorum, iyi gidiyor ama 4000 için değil. ayrıca 1.9 diyafram açıklığı olan bir kamera için düşük ışık ve gece fotoları yetersiz. ben güncellemeleri bilinçli ya da bilinçsiz yetersiz yaptıklarını düşünüyorum.
Gece çekiminde diyafram açıklığı önemli ama sadece o yetersiz. Düşük ışıkta iyi çekmesi için cihazın kamera yazılımı , kullandığı lensler mercekler de önemli. Diyafram açıklığı tek başına işe yaramıyor yani.
Evet şimdi geldi. Yalnız benim tel rootlu. Sistem güncellemeden indirdim yeniden başlat yaptım. Tel twrp de kaldı. Yeniden başlat yapınca açılışta room yüklenemedi dedi. Nasıl yükleme yapacam?
Evet şimdi geldi. Yalnız benim tel rootlu. Sistem güncellemeden indirdim yeniden başlat yaptım. Tel twrp de kaldı. Yeniden başlat yapınca açılışta room yüklenemedi dedi. Nasıl yükleme yapacam?