Yardım MIUI 11 EU güncelleme geldi yardım...

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı guncelleyecegim farklı bir işlem yapmam gerekir mi ya da zarar verir mi. Teşekkür ederim simdiden
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Hayır zararı yok rahat bir şekilde güncelleyebilirsiniz

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır zararı yok rahat bir şekilde güncelleyebilirsiniz
Nasıl güncellemem gerektiği hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Çünkü güncellemeyi yükle dediğimde TWWRP açılıyor. Sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta yükledikten sonra herhangi bir temizleme işlemi yaacak mıyım?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı guncelleyecegim farklı bir işlem yapmam gerekir mi ya da zarar verir mi. Teşekkür ederim simdiden
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme yaptıktan sonra Magisk Manager uygulamasına girerek kontrol ediniz...
Bu uygulama aracılığıyla Magisk Manager'in yeni versiyonunu telefona indirin.
Uygulama üzerinden güncellemeyi gerçekleştirmek istediğinde olumsuz olabiliyor.
Eğer sorun görünüyorsa TWRP 'ye girerek indiridiğiniz Magisk Manager'in son sürümünü install edebilirsiniz..

Ardından tekrar kontrol etmenizde fayda var.
Yani ROM güncelleme veya yükleme ve hemen ardından Magisk Manager ...

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Güncelleme yaptıktan sonra Magisk Manager uygulamasına girerek kontrol ediniz...
Bu uygulama aracılığıyla Magisk Manager'in yeni versiyonunu telefona indirin.
Uygulama üzerinden güncellemeyi gerçekleştirmek istediğinde olumsuz olabiliyor.
Eğer sorun görünüyorsa TWRP 'ye girerek indiridiğiniz Magisk Manager'in son sürümünü install edebilirsiniz..

Ardından tekrar kontrol etmenizde fayda var.
Yani ROM güncelleme veya yükleme ve hemen ardından Magisk Manager ...
Çok özür diliyorum. kafam karıştı biraz. Sorun şu normal OTA'dan telefona indirdim güncellemeyi 1632 mb lık bir güncelleme V11.0.2.0 diye ben bunu yükle dedğimde TWRP'ye giriyor. bundan sonrası yok. TWRP'den göstermeye çalıştım ama bulamadım güncellemenin nereye indiğini. Yani demem o ki TWRP açıldıktan sonra ne yapacağım.

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Nasıl güncellemem gerektiği hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Çünkü güncellemeyi yükle dediğimde TWWRP açılıyor. Sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta yükledikten sonra herhangi bir temizleme işlemi yaacak mıyım?
twrp'yi açtığınızda install (yükle) yazan bölüme girip ilgili zip uzantılı dosyayı işaretleyip yükleyin (muhtemelen telefonda downloads/indirilenler klasöründedir). işlemler bitince reboot (yeniden başlat) kısmını tıklayın. herşey normal gittiyse telefon açılır ve kullanırsınız. HATIRLATMA: daha önce böyle bir işlem yapmadıysanız bilen birilerinden destek almanızı öneririm. Yanlış yaparsanız telefonunuz açılmaz veya döngüye girebilir

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
twrp'yi açtığınızda install (yükle) yazan bölüme girip ilgili zip uzantılı dosyayı işaretleyip yükleyin (muhtemelen telefonda downloads/indirilenler klasöründedir). işlemler bitince reboot (yeniden başlat) kısmını tıklayın. herşey normal gittiyse telefon açılır ve kullanırsınız.
Anladım herhangi bir temizleme işlemi vs yapmama gerek yok.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bende de EU Rom var ve güncelleme geldiğinde (OTA) ile ardından da indirilip yükle dediğimde TWRP aracılığıyla yükleniyor.
ve yükleme bittikten sonra da kendiliğinden Sistemi yeniden başlatıyor ve Telefon açılıyor.
Bundan sonra da GÜÇ + SES(+) yardımıyla TWRP ye girerek Magisk Manager'in son versiyonunu yeniden yüklüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım herhangi bir temizleme işlemi vs yapmama gerek yok.
Arkadaşın dediği şekilde de yükleniyor, OTA'dan da, her ikisi de TWRP aracılığıyla yüklüyor.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Bende de EU Rom var ve güncelleme geldiğinde (OTA) ile ardından da indirilip yükle dediğimde TWRP aracılığıyla yükleniyor.
ve yükleme bittikten sonra da kendiliğinden Sistemi yeniden başlatıyor ve Telefon açılıyor.
Bundan sonra da GÜÇ + SES(+) yardımıyla TWRP ye girerek Magisk Manager'in son versiyonunu yeniden yüklüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği şekilde de yükleniyor, OTA'dan da, her ikisi de TWRP aracılığıyla yüklüyor.
Maalesef bende direk TWRP açılıyor sonra Enter paswoord kısmı geliyor başka bir hareket olmuyor

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2