- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 48
Hani nerde mi 9 lite konusu hocam. Biz konuya yorum yapmaya başladik konuda mi9 mu yaziyordu? Konu başlığında cihaz belirtilmemiş.3300 neden ? mi 9 lite konusundayız. oda 4030mah ve super amoled ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 gün beklee sresi 5 buçuk saat ekran süresi yüzde 20 şarjım var cc9 ile miui 11 de. 2 buçuk saat lol oynamışım bir saat müziik dinlemişim bşr kaç oun daha var .benimki böyle.
hocam telefon nedir mi9 mu mi9 lite mi ? konu mi 9 lite açılmış ta...benim normal koşullarda 8 saat filan olyuor ekran sürem ve bence benimki az bile oyun oynanmasa 10 saat arası olmalı.
5 saatin ne kadarı oyun ve hngi oyun hocam ?
3 saati oyun cyber hunter ve brawl stars3300 neden ? mi 9 lite konusundayız. oda 4030mah ve super amoled ekran
1 gün beklee sresi 5 buçuk saat ekran süresi yüzde 20 şarjım var cc9 ile miui 11 de. 2 buçuk saat lol oynamışım bir saat müziik dinlemişim bşr kaç oun daha var .benimki böyle.
hocam telefon nedir mi9 mu mi9 lite mi ? konu mi 9 lite açılmış ta...benim normal koşullarda 8 saat filan olyuor ekran sürem ve bence benimki az bile oyun oynanmasa 10 saat arası olmalı.
5 saatin ne kadarı oyun ve hngi oyun hocam ?
konunun en tepesinde bu şekilde yazıyor. bende mi 9 lite giriyorum burada sadece.Hani nerde mi 9 lite konusu hocam. Biz konuya yorum yapmaya başladik konuda mi9 mu yaziyordu? Konu başlığında cihaz belirtilmemiş.
hocam düşndüğüm kadar kötü değil bence. 3 saat oyun diyorsunuz bence normal gibi belki bir tık düşük. benimde ona yakın sayılır. oyun çok şarj yiyor malesef.3 saati oyun cyber hunter ve brawl stars
hangi rom hocam tam sürümü ? bu son göndediğinizde oyun varmı ?İkinci deneme çok fark oldu anlamadım
orjinal derken global stabil sanırım. ben eu beta dayım.İkisinde de oyun yok bu orijinal rom MIUI 11
Evet global rom daha önce mi6 da hep eu beta kullandım bu rom da garanti için duruyorum ne kadar dayanırım root lamadan bilemiyorumorjinal derken global stabil sanırım. ben eu beta dayım.