Soru Miui 11 den Miui 10 a dönüş

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Evet arkadaşlar uzun rom araştırmalarım sonucu şarj problemi yüzünden miui 11 den soğudum. Şu an bl kilidi açık. Şarj sorunu için eu stabil yükledim ama problem hala devam ediyor. Cihaz boştayken sistem çok batarya harcıyor.
Neyse miui 10 a döneyim dedim. Araştırırken antirollback diye birşeyler gördüm. Sorum şu ki eu rom stabil miui 10 indirdim. Dönmek için twrp den direkt flashlayayım mı yoksa önce mi flash tool ile önce miui 10 a mı döneyim?

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Eu sonuçta bir custom rom değil mi? İllaki fastbootan mı dönmeniz gerekiyor. Ben de Miui 11 Eu Stabilden Miui 10'a dönmek istiyorum bunun için Eu Stabil Miui 10 yüklemem yeterli olmuyor mu TWRP'den? İllaki fastboottan mı dönmem gerekir?

Oyla:

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Eu sonuçta bir custom rom değil mi? İllaki fastbootan mı dönmeniz gerekiyor. Ben de Miui 11 Eu Stabilden Miui 10'a dönmek istiyorum bunun için Eu Stabil Miui 10 yüklemem yeterli olmuyor mu TWRP'den? İllaki fastboottan mı dönmem gerekir?
Olmuyor. Önce fastboottan miui 10 dönmen lazım. Ardından twrp ve eu stabil miui 10 yüklersin.

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Aynı Android sürümü olduğu için aslında Fastboot gerekmemesi lazım ama tam da bilmiyorum doğrusu

Oyla:

Mehmetooo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Bu işlemler telefonun garanti dışı kalmasına sebep olur mu aynı sorun bende de var şarj hiç dayanmıyor geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum

Oyla:

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Bu işlemler telefonun garanti dışı kalmasına sebep olur mu aynı sorun bende de var şarj hiç dayanmıyor geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum
İşlemleri yaparken bootloader kilidi açık olduğu için garanti dışı bırakır. Tekrar kilitleyip yine garanti dahiline alabilirsiniz. Anlamadığınız konu ise çok kurcalamayın.

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bu arada Fastboot kullanmadan Eu 11 Stabilden, Eu 10 Stabile veya MiRoom 10 Stabile sadece TWRP kullanarak dönebilirsiniz, ben döndüm. Wipe Cache, Dalvik, System, Data yapıyoruz sonrasında Wipe kısmından Format Data'ya basıp 'yes' yazıyoruz. Ardından tekrar Reboot Recovery yapıyoruz sonrasında dilediğimiz Miui 10 zip'ini herhangi bir USB Otg kullanarak Flashlıyoruz ve bu şekilde dönebiliyoruz.

Oyla:
Üst Alt