Yardım MIUI 11 biteli tam 11 ay oldu..

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 20.3.27 MIUI 11
Telefon Modeli
MI 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar.
Evet arkadaşlar Xiaomi.eu ya baktığımda MIUI 11'in son güncellemesinin üzerinde 11 ay geçmiş ve 11 ayda şu MIUI 12 adam olamamış.
Uygulama açılış ve tepkimeler yarım saniyeden kısa ve seri sürüyor fakat koca 11 ayda MIUI 12 bunun yakınından bile geçmiyor.
Sizin yorumlarınız nedir ?

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Pekala hocam ben ilk çıktığında aldım teşekkür ediyorum yorumlarınız için ne diyeyim.angel~~

Hayır sürekli 1 güne takildiginiz için diyorum. Maden bulmadiniz herkes kullandı bu romu.

Tamam hızlı. Bak hıza lafim yok hızlı. Ama akıcı değil, Parmak izi miui12 ye göre kötü, dark mode rezalet , otomatik parlaklık rezalet.

Telefon uygulamasına basınca 0.2sn hızlı açılıyor diye miui12 den iyi yapmıyor bu onu.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hayır sürekli 1 güne takildiginiz için diyorum. Maden bulmadiniz herkes kullandı bu romu.

Tamam hızlı. Bak hıza lafim yok hızlı. Ama akıcı değil, Parmak izi miui12 ye göre kötü, dark mode rezalet , otomatik parlaklık rezalet.

Telefon uygulamasına basınca 0.2sn hızlı açılıyor diye miui12 den iyi yapmıyor bu onu.
Hocam yorumlarınıza göre çok başka şeylerden bahsediyorsunuz.
Savunduklarınız öne çıkan şeyler olmamasını bırakın alakası bile yok. 0.2 sn hızlı diye bahsettiğinizden dolayı da ekstra emin oldum. Siz çok başka rom kullanıyorsunuz hatta xiaomi bile kullanmıyor olabilirsiniz.
İyi forumlar diliyorum size.
Bırakın insanlar faydalansın konudan. angel~~

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Xiaomi mi6 dan sonra gözümde Samsung dan farkı kalmadı yazılım ve güncelleme işini maalesef beceremiyorlar yada o kadar çok telefon oldu ki artık yetişemiyorlar mi5s kullanıcısıydim miui 8 le başlayıp miui 9 miui 10 kullandım ve pil ve performans bakımından en stabil olan miui 8 di daha sonra zaten destek kesildi ve eu 11 yuklemistim şuan da redmi note 7 kullanıyorum direk miui 12 ile başladım miui 12 eu 12.0.3 stable sürümündeyim miui 11 e dönüş yapmayi düşündüm ama sonradan vazgeçtim bendeki hastalık gibi bisey yeni bir sürümun var olduğunu bildikçe eski sürüm kullanamıyorum :)

HD1925 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben romları AOSP olanlar dahil minimum 3 gün full uygulamalarımın hepsini indirim günlük kullanım şeklinde kullanıp aynı zamanda gözlem yapıyorum.
Keşke haklı olsaydınız hepsinde.
Bu arada animasyon hızlarını kapatıp da denedim. Dediğim gibi uygulama açılış işleyiş her halükarda MIUI 11 önde çıkıyor.
Aosp veya Miui 12 eu rom hangisini seçerdiniz günlük kullanım için?

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Ben günlük kullanım için miui 12 eu seçerdim Aosp akıcı hızlı ama kullanış bakımından miui ya alişan biri için alışması zor maalesef daha önce kullandım pixel expirence 1 hafta dayanabildim miui sigara gibi sanırım

HD1925 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Şöyle bir durum oluşuyor. Mi5ten beri kullandığım 3. Xiaomi cihazım. Kullanmadığım hiçbir MIUI sürümü veya aosp rom kalmadı. MIUI 11 çok iyi. Özellikle telefonum için olan 11.0.7 sürümüne hala ara ara geçiş yaparım. Şarj performans her yönüyle daha iyi. Ama MIUI 12 çok daha hoş görünüyor ve geçmek istiyorsunuz. Görünüş olayını halletmişler sırada optimizasyon ve akıcılık var. 12.5 kullanıyorum evet daha iyi ama hala donanımın hakkını veren bir stabillik ve akıcılık kesinlikle yok. Xiaomi yazılımcıları sanırım sadece romu yapıyorlar görünüşü hoş tamam , ama Xiaomi telefon kullandıklarını sanmıyorum. Kardeşimin iPhone 6sını alıp 3-5 saniye kurcaladığımda bile o animasyonları akıcılığı kıskanıyorum resmen.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Tabiiki de MIUI. Günlük kullanımda AOSP eksik bırakır sizi.
Şöyle bir durum oluşuyor. Mi5ten beri kullandığım 3. Xiaomi cihazım. Kullanmadığım hiçbir MIUI sürümü veya aosp rom kalmadı. MIUI 11 çok iyi. Özellikle telefonum için olan 11.0.7 sürümüne hala ara ara geçiş yaparım. Şarj performans her yönüyle daha iyi. Ama MIUI 12 çok daha hoş görünüyor ve geçmek istiyorsunuz. Görünüş olayını halletmişler sırada optimizasyon ve akıcılık var. 12.5 kullanıyorum evet daha iyi ama hala donanımın hakkını veren bir stabillik ve akıcılık kesinlikle yok. Xiaomi yazılımcıları sanırım sadece romu yapıyorlar görünüşü hoş tamam , ama Xiaomi telefon kullandıklarını sanmıyorum. Kardeşimin iPhone 6sını alıp 3-5 saniye kurcaladığımda bile o animasyonları akıcılığı kıskanıyorum resmen.
Çok güzel açıklamışsınız hocam teşekkür ederim.
İşte kaç ay geçmiş hala bu bahsettiğimiz akıcılığı yapmadılar ben ümidimi kestim maalesef.

Oyla:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Tabiiki de MIUI. Günlük kullanımda AOSP eksik bırakır sizi.

Çok güzel açıklamışsınız hocam teşekkür ederim.
İşte kaç ay geçmiş hala bu bahsettiğimiz akıcılığı yapmadılar ben ümidimi kestim maalesef.
peki aosp ne için iyidir performans oyunlar vs için mi

Oyla:
Üst Alt