- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Xiaomi mi 9
- Konular
- 7
Teşekkürler tekrar kaldırıp dneyeceğim.Önce Dolby kuruluydu sonra kurdum
Teşekkürler tekrar kaldırıp dneyeceğim.Önce Dolby kuruluydu sonra kurdum
Tamam hocamTeşekkürler tekrar kaldırıp dneyeceğim.
Magiskte çalışıyor görünüyor benim de ama dolby yükleyince ses gelmiyor ahizeden. Tekrar denedim dolby kaldırınca çalışıyor dolby yükleyince çift hoparlör olmuyor. AnlamadımBende iptal olmadı hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk den modüllerin ekran görüntüsünü atarmısınMagiskte çalışıyor görünüyor benim de ama dolby yükleyince ses gelmiyor ahizeden. Tekrar denedim dolby kaldırınca çalışıyor dolby yükleyince çift hoparlör olmuyor. Anlamadım
Bu şekildeyken çift hoparlörden ses gelmiyor slinux library dolby üçünü kaldırınca çift hoparlör çalışıyor tekrarMagisk den modüllerin ekran görüntüsünü atarmısın
Hocam audio ve selinux kaldırıp dener misin bende ikiside yüklü değilBu şekildeyken çift hoparlörden ses gelmiyor slinux library dolby üçünü kaldırınca çift hoparlör çalışıyor tekrar
Kaldırınca tekrar çift hoparlör çalışıyor dolby açılmıyor kapatılıyor direk.Hocam audio ve selinux kaldırıp dener misin bende ikiside yüklü değil
Audio olunca çift hoparlör çalışmıyor herhalde
Audio ve selinux olmadan direk yükledim
Kaldırınca tekrar çift hoparlör çalışıyor dolby açılmıyor kapatılıyor direk.
Bunu denedim hocam diğer ikisi kurulmadan sanırım dolby kurulmuyor. Neyse meşgul ettim sizi de teşekkür ederimHocam bende de açılmama sıkıntısı vardı ilk Dolby kurduğumda sorun bildir hatası alıyordum ekte ki Dolbyi kurdum direk 2 cihazında da kullanıyorum
Audio ve selinux olmadan direk yükledim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu denedim hocam diğer ikisi kurulmadan sanırım dolby kurulmuyor. Neyse meşgul ettim sizi de teşekkür ederim