- Adım
- Karim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 54
DEODEX
V11.0.2.0.PGGIDXM & V11.0.1.0.QGGIDXM
Endonezya
Tam deodex ve genel olarak reklamlardan ve başka bir çok güç harcayan ve çalışan süreçlerden kesilmiş bir sürüm.
Bu Romda iken Bootloader kilitini kapatmak olmaz!!!
Twrp üzerinden sürüm düşürmek olmaz !!!
Geri dönmek (sürüm düşürmek, yani android 10-dan android 9-a geri dönmek) yalnız ve yalnız fastboot üzerinden olmalı. Twrp üzerinden geri dönüş yapılırsa hard brick kaçınılmaz.
V11.0.2.0.PGGIDXM
md5:a01eac24316e1603642d4188cd7f8417
V11.0.1.0.QGGIDXM
md5:789d38a05ce3d41e9cda2233c192c932
Karanlık ortamlarda parlaklığı otomatik minimum ayarlamak için:
Kurulması magisk modül gibi kuruluyor.
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
V11.0.2.0.PGGIDXM & V11.0.1.0.QGGIDXM
Endonezya
Tam deodex ve genel olarak reklamlardan ve başka bir çok güç harcayan ve çalışan süreçlerden kesilmiş bir sürüm.
Bu Romda iken Bootloader kilitini kapatmak olmaz!!!
Twrp üzerinden sürüm düşürmek olmaz !!!
Geri dönmek (sürüm düşürmek, yani android 10-dan android 9-a geri dönmek) yalnız ve yalnız fastboot üzerinden olmalı. Twrp üzerinden geri dönüş yapılırsa hard brick kaçınılmaz.
Konuda iki tane deodex sürüm mevcuttur, android 9 ve 10, hangisini tercih etseniz kura bilirsiniz.
Rom kurarken telefonumuz farklı durumlarda ola bilir.
1. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 9 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 9 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 9 için twrp kurup ve ardından twrp üzerinden romu kurmalıyız.
2. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 9 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 10 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 9-dan android 10- a güncelleme yapıp, ardından android 10 için twrp kurup ve twrp üzerinden romu kurmalıyız.
3. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 10 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 10 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 10 için twrp kurup ve twrp üzerinden romu kurmalıyız.
Rom kurarken telefonumuz farklı durumlarda ola bilir.
1. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 9 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 9 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 9 için twrp kurup ve ardından twrp üzerinden romu kurmalıyız.
2. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 9 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 10 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 9-dan android 10- a güncelleme yapıp, ardından android 10 için twrp kurup ve twrp üzerinden romu kurmalıyız.
3. Mesela diyelim ki, şu an telefonunuzda resmi android 10 sürümlerinden (Mİ, EU, RU, İD, İN, ÇN) biri kurulu. Bu sürümlerden android 10 deodex roma geçmek istiyoruz. Bu durumda android 10 için twrp kurup ve twrp üzerinden romu kurmalıyız.
* Magisk gömülü gelir
* Miui arama ve mesajlaşma uygulaması
* Modlu tema uygulaması sayesinde mtz uzantılı temaları içe aktarma
* Ultra güç tasarrufu
* Akıllı ağ modu(MIUI pro romunda da var merak edersiniz forumda konusu mevcut. Şarj tasarrufu sağlıyor)
* Ekrana iki kere dokununca ekranı kapatmak(Global rom'da sadece açma var. Bunda ikisi de var)
* Duvar kağıdı döngüsü(Bölgeyi hindistan yapmadan duvar kağıdı döngüsünü açma)
* Bildirim panelinde yarım açılınca kaç simge gozukecegini belirleme(4,5,6 seçeneği var)
* Bildirim panelinin hepsinde kaç simge gozukecegini belirleme(4,5,6 seçeneği var)
* Ses tuşlarına basınca hangi sesin kontrol edileceği (Normalde medya kontrol edilebiliyor sadece)
* Uygulamaların yazılarını gizleme(ios tema uyguladığımızda güzel oluyor)
* Pil tasarrufu ayarında ekstra özellikler:
* Yeniden başlat yerinde ekstra özellikler:
* Ana ekranda bir sayfada gösterilen uygulama sayısı (Orijinalde en fazla 5x6 var diye biliyorum)
* Miui arama ve mesajlaşma uygulaması
* Modlu tema uygulaması sayesinde mtz uzantılı temaları içe aktarma
* Ultra güç tasarrufu
* Akıllı ağ modu(MIUI pro romunda da var merak edersiniz forumda konusu mevcut. Şarj tasarrufu sağlıyor)
* Ekrana iki kere dokununca ekranı kapatmak(Global rom'da sadece açma var. Bunda ikisi de var)
* Duvar kağıdı döngüsü(Bölgeyi hindistan yapmadan duvar kağıdı döngüsünü açma)
* Bildirim panelinde yarım açılınca kaç simge gozukecegini belirleme(4,5,6 seçeneği var)
* Bildirim panelinin hepsinde kaç simge gozukecegini belirleme(4,5,6 seçeneği var)
* Ses tuşlarına basınca hangi sesin kontrol edileceği (Normalde medya kontrol edilebiliyor sadece)
* Uygulamaların yazılarını gizleme(ios tema uyguladığımızda güzel oluyor)
* Pil tasarrufu ayarında ekstra özellikler:
* Yeniden başlat yerinde ekstra özellikler:
* Ana ekranda bir sayfada gösterilen uygulama sayısı (Orijinalde en fazla 5x6 var diye biliyorum)
İlk olarak android 9 uyumlu Twrp kuruyoruz.
Twrp-ya gidiyoruz ve bu işlemleri yapıyoruz:
1. Wipe basıyoruz (OTG ve Micro SD-den başka) tüm bölümleri seçiyoruz ve wipe ediyoruz.
2. Ardından yine wipe basıp Data format ediyoruz (yes yazmakla)
3. Ardından twrp - dan twrp - ya Reboot ediyoruz.
4. İnstall basıyoruz ardından sd seçip deodex roma yol gösterip romu kuruyoruz. Rom kurulduktan sonra
5. Reboot sistem ediyoruz.
Rehber - Android 9/10/11 için Twrp+Root+Backup+Restore
Bootloader kilidi açık olmalı ! 1. Windows 10-da dijital sürücü imzalama devre dışı bırakılmalı. MTK için sürücüler bilgisayara yüklediğinizden emin olunmalı. 2. Telefonu% 30'dan fazla şarj edin. 3. Telefonda, geliştirici menüsünü etkinleştirin. 4. Geliştirici menüsünde, USB Hata Ayıklama...
forum.miuiturkiye.net
1. Wipe basıyoruz (OTG ve Micro SD-den başka) tüm bölümleri seçiyoruz ve wipe ediyoruz.
2. Ardından yine wipe basıp Data format ediyoruz (yes yazmakla)
3. Ardından twrp - dan twrp - ya Reboot ediyoruz.
4. İnstall basıyoruz ardından sd seçip deodex roma yol gösterip romu kuruyoruz. Rom kurulduktan sonra
5. Reboot sistem ediyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Twrp-ya gidiyoruz ve bu işlemleri yapıyoruz:
1.Twrp - da tüm bölümleri wipe ediyoruz (OTG ve Micro SD haric)
2. Data format ediyoruz(yes yazmakla).
3.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
4 . İnstall basıb SD seçip, deodex android 10 romuna yol gösteriyor ve romu kuruyoruz.
Rom kurulduktan sonra sisteme hemen gitmiyoruz!!!
5. Telefonu Fastboot moduna alıp bilgisayara bağlanıyoruz
6. Android 10 için aşağıdaki twrp-yı kuruyoruz.
Twrp işlemlerini yaptıktan sonra sisteme gidiyoruz.
1.Twrp - da tüm bölümleri wipe ediyoruz (OTG ve Micro SD haric)
2. Data format ediyoruz(yes yazmakla).
3.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
4 . İnstall basıb SD seçip, deodex android 10 romuna yol gösteriyor ve romu kuruyoruz.
Rom kurulduktan sonra sisteme hemen gitmiyoruz!!!
5. Telefonu Fastboot moduna alıp bilgisayara bağlanıyoruz
6. Android 10 için aşağıdaki twrp-yı kuruyoruz.
Twrp işlemlerini yaptıktan sonra sisteme gidiyoruz.
Rehber - [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root
-Konuyu bizzat 2 Rn8p'da kendim denedim. Sorunsuz çalışıyor. -Çin telefonlarında Root kısmı çalışmayabilir Twrp kısmını uygulayabilirsiniz sorun olmaz -Telefonu sıfırlamaya gerek yoktur verileriniz SİLİNMEZ. -Sadece TWRP yüklemek istiyor iseniz TWRP bölümünü uygulasanız yeterlidir -Cihazınız...
forum.miuiturkiye.net
1. Android 10 için twrp kuruyoruz.
2.Twrp - da tüm bölümleri wipe ediyoruz (OTG ve Micro SD haric)
3. Data format ediyoruz.
4.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
5 . İnstall basıyoruz ardından SD seçip android 10 deodex romunu kuruyoruz.
6. Sistem reboot ediyoruz.
-Konuyu bizzat 2 Rn8p'da kendim denedim. Sorunsuz çalışıyor. -Çin telefonlarında Root kısmı çalışmayabilir Twrp kısmını uygulayabilirsiniz sorun olmaz -Telefonu sıfırlamaya gerek yoktur verileriniz SİLİNMEZ. -Sadece TWRP yüklemek istiyor iseniz TWRP bölümünü uygulasanız yeterlidir -Cihazınız...
forum.miuiturkiye.net
3. Data format ediyoruz.
4.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
5 . İnstall basıyoruz ardından SD seçip android 10 deodex romunu kuruyoruz.
6. Sistem reboot ediyoruz.
1. Fastboot üzerinden android 10 kuruyoruz.
2. Android 10 için twrp kuruyoruz.
3.Twrp - da tüm bölümleri wipe ediyoruz (OTG ve Micro SD haric)
4. Data format ediyoruz.
5.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
6. İnstall basıyoruz ardından SD seçip android 10 deodex romunu kuruyoruz.
7. Sistem reboot ediyoruz.
2. Android 10 için twrp kuruyoruz.
forum.miuiturkiye.net
4. Data format ediyoruz.
5.Twrp - dan twrp - ya reboot ediyoruz.
6. İnstall basıyoruz ardından SD seçip android 10 deodex romunu kuruyoruz.
7. Sistem reboot ediyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V11.0.1.0.QGGIDXM
Karanlık ortamlarda parlaklığı otomatik minimum ayarlamak için:
Kurulması magisk modül gibi kuruluyor.
Mod - Deodex Rom İçin Türkçe Ayarlar Uygulaması
Telefonuma Endonezya Deodex rom'unu kurduktan sonra ayarlar uygulamasının Türkçe olmadığını farkettim. Uygulamayı Türkçe haline getirip sizlerle paylaşıyorum Not: Android 10'da denedim Android 9 için konudaki dosya yollarından bana orijinal ayarlar ve MIUI home apk'larını bir de ingilizce olan...
forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: