Sohbet MIUI 11 ALACAK CİHAZLAR LİSTESİ (GÜNCELLENDİ)

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Redmi 6 var ama redmi note 6 pro yok pie için ilginç

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu ve içeriği hakkında kırıcı olmamak adına yorum yapmadan; konuyu "miui güncellemeleri" bölümünden "genel ve konu dışı sohbet bölümüne taşıyarak "haber" olan konu ön ekini "sohbet" olarak değiştiriyorum...

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Konu ve içeriği hakkında kırıcı olmamak adına yorum yapmadan; konuyu "miui güncellemeleri" bölümünden "genel ve konu dışı sohbet bölümüne taşıyarak "haber" olan konu ön ekini "sohbet" olarak değiştiriyorum...
Bizim için sıkıntı yok hocam. İstediğiniz yorumu veya eleştiriyi yapabilirsiniz Olumlu da olsa olumsuz da olsa. En büyük hakkınız lütfen kırıcı olurum diye çekinmeyiniz. Sizin veya herkesin özgürce haklı yada haksız yorumunuza kırılmak mertliğe terstir. Her tür yorumu her türlü şeyi karşıma alarak açtım zaten konuyu :). Üstelik bunu taşımanız iyi oldu. Çünkü bilgiler %100 Kesin değil. Üstelik MIUI 10 daha stabil tam gelmemişken bu bilgilerin yalan olması çok büyük. Üstelik birisi güncellemeyi almassa sizi veya siteyi suçlama hakkı yoktur. Tüm sorumluluklar konu sahibinin yani benimdir.

Üst Alt