- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Miui 11 Global Stabil'de denedim. Yarım saat gibi bir süre sonra eski temaya dönüyor.
Bende miui 11de denedim orjinal temaya geri dönüyor. Boşuna heves edip indirmesinler.İşe yaramıyor malesef hocam ben miui 10 da denedim
Hocam bende niye sorun oluşmadı?Bende miui 11de denedim orjinal temaya geri dönüyor. Boşuna heves edip indirmesinler.
Hocam yanlış anlamayın ama global rom da bunu atlatmanin yolu yok. Temalar İnternet bağlantısı kesildiğinde bu sefer de tema marketinden temalara ulasilmayacak yani bir yerden yine feragat edilmek zorunda kalınacak. Yani ne uygulamanın ne ikinci verdiğiniz yöntemin faydası yokHocam bende niye sorun oluşmadı?
Çok acayip.
Temaların internet bağlantısını kesin bi bakalım oluyor mu?
Devoloper hesaplar peki hocam?Hocam yanlış anlamayın ama global rom da bunu atlatmanin yolu yok. Temalar İnternet bağlantısı kesildiğinde bu sefer de tema marketinden temalara ulasilmayacak yani bir yerden yine feragat edilmek zorunda kalınacak. Yani ne uygulamanın ne ikinci verdiğiniz yöntemin faydası yok
Onlar zaten bir süredir designer olmalarına rağmen 3. Parti tema yukleyemiyordu. Bunun tek çözümü şuan için custom roma geçmek. Farkettiniz mi bilmiyorum eskiden tema paylaşırken custom rom kullanmalısınız yada designer olmalısınız yazardık, şimdi global rom da çalışmaz sadece custom rom kullananlar kullanabilir yazıyoruz.Devoloper hesaplar peki hocam?
Hocam hangi temayı kullanıyorsunuz acabaTeşekkürler.
Hocam mi romun her sürümünde bir hata vardı. Mobil veri sorunluydu. Ya operatör ismini değiştiremekle yada uçuş moduna alıp çıkarmakla çözüyodunuz. Her telefonu açtığımda bu olay beni delirtti. Şuan mi max 2 için başka mıuı custom rom yok.Onlar zaten bir süredir designer olmalarına rağmen 3. Parti tema yukleyemiyordu. Bunun tek çözümü şuan için custom roma geçmek. Farkettiniz mi bilmiyorum eskiden tema paylaşırken custom rom kullanmalısınız yada designer olmalısınız yazardık, şimdi global rom da çalışmaz sadece custom rom kullananlar kullanabilir yazıyoruz.
Xiaominin bir kısıtlaması hocam bizle alakası yok. Çin marketinde temalar ücretli olarak satılıyor, ücretli temaları ücretsiz kullanmasınlar diye mtz engellemesi koymuşlar ve hiçbir yöntem global romlarda ise yaramıyor.Hocam mi romun her sürümünde bir hata vardı. Mobil veri sorunluydu. Ya operatör ismini değiştiremekle yada uçuş moduna alıp çıkarmakla çözüyodunuz. Her telefonu açtığımda bu olay beni delirtti. Şuan mi max 2 için başka mıuı custom rom yok.