Mod MIUI 11 3.Parti Tema Yükleme (Global, Rootsuz, Desingersız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Miui 11 Global Stabil'de denedim. Yarım saat gibi bir süre sonra eski temaya dönüyor.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Bende miui 11de denedim orjinal temaya geri dönüyor. Boşuna heves edip indirmesinler.
Hocam bende niye sorun oluşmadı?
Çok acayip.
Temaların internet bağlantısını kesin bi bakalım oluyor mu?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam bende niye sorun oluşmadı?
Çok acayip.
Temaların internet bağlantısını kesin bi bakalım oluyor mu?
Hocam yanlış anlamayın ama global rom da bunu atlatmanin yolu yok. Temalar İnternet bağlantısı kesildiğinde bu sefer de tema marketinden temalara ulasilmayacak yani bir yerden yine feragat edilmek zorunda kalınacak. Yani ne uygulamanın ne ikinci verdiğiniz yöntemin faydası yok

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Hocam yanlış anlamayın ama global rom da bunu atlatmanin yolu yok. Temalar İnternet bağlantısı kesildiğinde bu sefer de tema marketinden temalara ulasilmayacak yani bir yerden yine feragat edilmek zorunda kalınacak. Yani ne uygulamanın ne ikinci verdiğiniz yöntemin faydası yok
Devoloper hesaplar peki hocam?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Devoloper hesaplar peki hocam?
Onlar zaten bir süredir designer olmalarına rağmen 3. Parti tema yukleyemiyordu. Bunun tek çözümü şuan için custom roma geçmek. Farkettiniz mi bilmiyorum eskiden tema paylaşırken custom rom kullanmalısınız yada designer olmalısınız yazardık, şimdi global rom da çalışmaz sadece custom rom kullananlar kullanabilir yazıyoruz.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Onlar zaten bir süredir designer olmalarına rağmen 3. Parti tema yukleyemiyordu. Bunun tek çözümü şuan için custom roma geçmek. Farkettiniz mi bilmiyorum eskiden tema paylaşırken custom rom kullanmalısınız yada designer olmalısınız yazardık, şimdi global rom da çalışmaz sadece custom rom kullananlar kullanabilir yazıyoruz.
Hocam mi romun her sürümünde bir hata vardı. Mobil veri sorunluydu. Ya operatör ismini değiştiremekle yada uçuş moduna alıp çıkarmakla çözüyodunuz. Her telefonu açtığımda bu olay beni delirtti. Şuan mi max 2 için başka mıuı custom rom yok.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam mi romun her sürümünde bir hata vardı. Mobil veri sorunluydu. Ya operatör ismini değiştiremekle yada uçuş moduna alıp çıkarmakla çözüyodunuz. Her telefonu açtığımda bu olay beni delirtti. Şuan mi max 2 için başka mıuı custom rom yok.
Xiaominin bir kısıtlaması hocam bizle alakası yok. Çin marketinde temalar ücretli olarak satılıyor, ücretli temaları ücretsiz kullanmasınlar diye mtz engellemesi koymuşlar ve hiçbir yöntem global romlarda ise yaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt