- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi mi8 lite
- Konular
- 0
Haftaiçi de vermiyor zaten. Xiaomi genelde güncelleme vermiyor.Kesin mi hocam
Haftaiçi de vermiyor zaten. Xiaomi genelde güncelleme vermiyor.Kesin mi hocam
Bu gruba katılım var mı?Allah Allah telegramda beta demiyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıldıkça model çıkartırlarsa olacağı budur !!!Güncelleme işini eline yüzüne bulaştırdı Xiaomi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI6'da 10.4.1.0, 10.4.2.0 (Android9) temmuzda bir verdiler, geri çektiler hâlâ 10.3.4.0-Android8'de bekleyen var..Yok arkadaslar boyle bir sey. 1 yildir mi 8 kullaniyorum. Her guncelleme ilk 3-4 saat gelir sonra kaybolur. 3 gun sonra yine gelir. Nedenini bilmiyorum. Belki xiaomi dagittiklari guncellemeyi son kez daha izliyordur kullanicilarda. Ama her seferinde sosyall medyada ayni terane dolaşıyor. Yok guncelleme hayaliymis geri cekilmis. Bu Xiaominin politikasi. Ayni kodla 2,3 gune gelir merak etmeyin.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hocam telegram indirin aratın çıkıyorBu gruba katılım var mı?
Evet öyle oldu bir sorun oldu kaldı böyle (10.4.2.0 ) yenilikler de kapalı geri çekildi herhalde bekliyoruz ne olacak...MI6'da 10.4.1.0, 10.4.2.0 (Android9) temmuzda bir verdiler, geri çektiler hâlâ 10.3.4.0-Android8'de bekleyen var..
Çin'de 11.0.2.0 vermişler, haftaya ümitliyizEvet öyle oldu bir sorun oldu kaldı böyle (10.4.2.0 ) yenilikler de kapalı geri çekildi herhalde bekliyoruz ne olacak...
Allah Allah telegramda beta demiyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi