- Adım
- Kerem
- Cihazım
- p20 lite
- Konular
- 0
Benim 10.3.11bana v10.3.9 hafta sonu geldi.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim 10.3.11bana v10.3.9 hafta sonu geldi.
Hatalı sorun içeren güncelleme oldugu için geri çekiliyor.Pocophone F1 cihazım var. Güncelleme bildirimi dün geldi. Dışarıdayım diye indiremedim. Sabah bildirim kaybolmuş. Güncelleme sorgulayınca da görünmüyor. Neden?
Yok arkadaslar boyle bir sey. 1 yildir mi 8 kullaniyorum. Her guncelleme ilk 3-4 saat gelir sonra kaybolur. 3 gun sonra yine gelir. Nedenini bilmiyorum. Belki xiaomi dagittiklari guncellemeyi son kez daha izliyordur kullanicilarda. Ama her seferinde sosyall medyada ayni terane dolaşıyor. Yok guncelleme hataliymis geri cekilmis. Bu Xiaominin politikasi. Ayni kodla 2,3 gune gelir merak etmeyin.Hatalı sorun içeren güncelleme oldugu için geri çekiliyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel değerlendirme ben de 1 yıldır MI8 kullanıyorum her güncelleme geriye çekilmez milyonlarca xıaomi kullanıcısı var geri dönüşlere göre hareket ediyor adamlar.Yok arkadaslar boyle bir sey. 1 yildir mi 8 kullaniyorum. Her guncelleme ilk 3-4 saat gelir sonra kaybolur. 3 gun sonra yine gelir. Nedenini bilmiyorum. Belki xiaomi dagittiklari guncellemeyi son kez daha izliyordur kullanicilarda. Ama her seferinde sosyall medyada ayni terane dolaşıyor. Yok guncelleme hayaliymis geri cekilmis. Bu Xiaominin politikasi. Ayni kodla 2,3 gune gelir merak etmeyin.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beta tester yetkili hesap isyiyorHocam link bile paylaştılar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen kontrol edeyim.Kardeşim bakarmısın Kamera Galeri sorunu falan varmi?
Sorun var galeri açılmıyorHemen kontrol edeyim.
Allah Allah telegramda beta demiyorBeta tester yetkili hesap isyiyor