MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Güzel bir soru,
Aşağıdaki resim mi8 de geçerli olacakmı? Mİ8 eu yükleyenler bildirim geldiğinde böyle bir ekranla karşılaşıyormusunuz . Bu özelliği çok beğendim çünkü.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mi9 se de var. ama bildirim geldiğin de bir kez yanıp sönüyor kalıcı değil.

• Beğen
Tepkiler: Mi8

krmdrl94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Mİ9T dağıtılmaya başladı zaten, muhtemelen sırayla geliyordur gece bile gelebilir.
İnşallah bekliyoruz 3 arkadaş. Bundan 1 hafta önce başka bir arkadaşım da aldı mı 9t onunki 3.15 global o nasıl oluyor? Bize güvenlik güncellemesi olarak gelmesi gerekmiyor muydu

oguzhanacer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Poco f1
Meslek
DC System Admin
Konular
4
Evet Mi 8 de olacak Eu da var bu özellik.

Hocam bana şunu söyler misin? Mesela kredi kartı ile x bi siteden satın alım yapıyorum ve telefona doğrulama sms' i geliyor. Ama üstteki durum çubuğundan baktığımda mesajın tamamı görünmüyor. Mecburen SMS' in içine girmem gerekiyor. MIUI 10 da mesajın ilk satırı görünüyor devamı için mesajlara giriyorum. Bu sistem beni kanser ediyor. MIUI 11 de durum çubuğundan SMS in tamamını okuyabılıyormuyuz

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
İnşallah bekliyoruz 3 arkadaş. Bundan 1 hafta önce başka bir arkadaşım da aldı mı 9t onunki 3.15 global o nasıl oluyor? Bize güvenlik güncellemesi olarak gelmesi gerekmiyor muydu
Bazen bir güncellemeyi yayınlayıp geri çekiyorlar, bendede olmuştu öyle birşey ama yazılımın önce onaa yada sana gelmeme gibi bir sorun olmaz, yani sadece sabır :)

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Hocam bana şunu söyler misin? Mesela kredi kartı ile x bi siteden satın alım yapıyorum ve telefona doğrulama sms' i geliyor. Ama üstteki durum çubuğundan baktığımda mesajın tamamı görünmüyor. Mecburen SMS' in içine girmem gerekiyor. MIUI 10 da mesajın ilk satırı görünüyor devamı için mesajlara giriyorum. Bu sistem beni kanser ediyor. MIUI 11 de durum çubuğundan SMS in tamamını okuyabılıyormuyuz
O şekilde yapmana gerek yok, sms geldiğinde , yukarıdaki bar'a bildirim düştüğünde , en üstte ufacık "şimdi" yazar , ona dokunduğunda diğer satırları da açıyor

Eko by

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
Gariban pocophone um burada da son sırada görünüyor

Goldwing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Serbest
Konular
0
Iraktan aldığım henüz pasaport yada imei kaydı yapmadığım mi 9t telefona henüz bi güncelleme gelmedi hala beklemedeyim.

Üst Alt