MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

krmdrl94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Sizin cihaz Avrupa,mı hangi sürüm benim cihaz 10.3.11 birşey yok daha
Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim. Benim cihaz da Mi 9T 10.3.11 bugün itibariyle güncelleme alan versiyonlar 3.15 bunlar daha önceden güvenlik yaması aldığı için 3.11 den ayrı diyorlar. Öyleyse bize niye gelmedi? 3.11 e güncelleme gelmesi 2-3 günü bulur mu? Arkadaşlarla sürekli kontrol ediyoruz yorulduk daha sonra gelecekse hiç beklemeyelim boşuna

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim. Benim cihaz da Mi 9T 10.3.11 bugün itibariyle güncelleme alan versiyonlar 3.15 bunlar daha önceden güvenlik yaması aldığı için 3.11 den ayrı diyorlar. Öyleyse bize niye gelmedi? 3.11 e güncelleme gelmesi 2-3 günü bulur mu? Arkadaşlarla sürekli kontrol ediyoruz yorulduk daha sonra gelecekse hiç beklemeyelim boşuna
Kardesim suhanda bu surume kac gun icinde gelicek belli degil umudumuz bu ay sonuna kadar gelmesi

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
şu rom atma işini bir türlü çözmeedim, bi kere eu ya geçebilsem sorunum kalmayacakta .
hocam üstün bir bilgi birikim gerekmiyor bir kez yapsanız sonu gelir zaten durmadan rom değişirsiniz. :) ben son 1 ay da hiç değil de 5-10 kez rom değiştim. twrp ile de mi flash ile de rom atma çok kolay forum da konu başlıkları ile çok rahat rom atarsınız. eliniz de sağlam bir bilgisayar olsun yeter :)

furkan_844

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
0
Yahu her gün güncelleştirmeye mi bakanlar dersin, bakmaktan parmakları yorulanlar mı dersin. Hepi topu arayüz değişikliği, bir kaç iyileştirme. Elbet gelecek az sabır atla deve değil yani.
Telefonunuzu baştan yaratmayacak ama bir kaç ekstra ekleyecek bir yazılım bu kadar basit.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
hocam üstün bir bilgi birikim gerekmiyor bir kez yapsanız sonu gelir zaten durmadan rom değişirsiniz. :) ben son 1 ay da hiç değil de 5-10 kez rom değiştim. twrp ile de mi flash ile de rom atma çok kolay forum da konu başlıkları ile çok rahat rom atarsınız. eliniz de sağlam bir bilgisayar olsun yeter :)
Bilgisayar sroun zaten şirket laptopu olduğu için birşey yükleyemiyorum angel~~ şirket bilgisayarıda günlük hayatta bir çok şeyde işimi görüyor bundan sebep şahsi bilgisayar yada laptop almadım. anlayacağın dert bende derman bende

oguzhanacer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Poco f1
Meslek
DC System Admin
Konular
4

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Bu özellik Redmi Note 7 ye gelecek mi? Yoksa sadece amoled ekranlı telefonlara mı gelecek dostlar? Not: RDN7 hala MIUI 11 gelmedi beklemedeyiz facepalm~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-22-13-43-40-521_com.miui.aod.jpg
    Screenshot_2019-10-22-13-43-40-521_com.miui.aod.jpg
    467,2 KB · Görüntüleme: 101

oguzhanacer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Poco f1
Meslek
DC System Admin
Konular
4
Pocophone'nun adı geçmiyor forumda :) Poco kullanıcısıyım mi 8 le beraber gelir inşallah.

Üst Alt