- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 9
Hocam daha verdikleri tarih için zaman var henüz 26 ekim listenin en başında mi9se vardı bende almadım yani
4 gün geçmiş halen listedeki hiçbir cihaza adam akıllı güncelleme gitmedi, belirtilen süre içerisinde de geleceğini zannetmiyorum en az 1 bucuk ayı varHocam daha verdikleri tarih için zaman var henüz 26 ekim listenin en başında mi9se vardı bende almadım yani
Düzensizlik diye bir şey yok her şey sırayla bir vakti var sadece biz sabırsız olduğumuz için böyle farklı yöntemlere başvuruyoruzİlk defa Xiaomi aldım da bu güncellemeler boyle duzensiz miydi hep red mi note 7 ye ne zaman geleceği hakkında net bilgi var mı acaba ?
Hocam sabırsızlık degilde iPhone kullanıyordum günü verilince hemen güncelleme geliyordu 22 sinde aciklanmis ben dün fark ettim de daha sürer mi güncellemenin gelmesi ?Düzensizlik diye bir şey yok her şey sırayla bir vakti var sadece biz sabırsız olduğumuz için böyle farklı yöntemlere başvuruyoruz
Maalesef bana gelmedi redmi not 7 proNote 7 Proya MIUI 11 gelmiş arkadaşlar
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hindistan için gelmiş sadece (MIUI 11.05.0.PFHINXM)Maalesef bana gelmedi redmi not 7 pro
Hindistan yapıp bölgeyi denese ne olacak merak ettimMaalesef bana gelmedi redmi not 7 pro
İPhone kullanıcısına değer veriyor. Farklı hissettiriyor. Onların politikası bu. O yüzden onlar dediği saatte verir. Xiaomi politikası bu değil.Hocam sabırsızlık degilde iPhone kullanıyordum günü verilince hemen güncelleme geliyordu 22 sinde aciklanmis ben dün fark ettim de daha sürer mi güncellemenin gelmesi ?