Hocam poco f1 icin guncellemelere baslanmis galiba ama hep boyle deniliyor sonrasi yok siz guncelleme icin degil de kullaniminiz icin alin telefonuYahu bu POCO sonra mı alacakmış Phase 1 de değilmi bunu mu demek istemiş anlayamadım. Bu POCO' yu sürekli negatif kayırmalarından bıktım mi9 alacağım kafaya koydum.
Kaynagini arastirmadan ortaya bir sey atmayalim lutfen.Fakemiş arkadaşlar kaldırıyorum resmi
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum icerisinde uygunsuz kelimeler kullanmayalim lutfen.Boş adamsın vesselam
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum icerisinde uygunsuz kelimeler kullanmayalim lutfen.Boş adamsın vesselam
Hocam poco f1 icin guncellemelere baslanmis galiba ama hep boyle deniliyor sonrasi yok siz guncelleme icin degil de kullaniminiz icin alin telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom isleriyle fazla ugrasmadigim icin benim pekde umrumda olmaz ama amolede can fedaGüncellemeler için değil hocam çok ayrımcılık yapılıyor ve diğer cihazlar gibi romları bulunmuyor. Örnek vermek gerekirse çin romu olmadığı için miroom olsun eu olsun hepsi mi8 den portlanıyor haftalık güncellemeleri gelmiyor vs. ve ayrıca amoled olsun mu acaba diye düşünmüyo değilim. bir örnek daha mesela mi6 cihazda dark mode var global rom da ama pocoyo verilen rom' da yok. vs. gibi gibi. bildirim ile ilgili hala problemleri düzelmiş değil ama bug' ı fixleyip yeni bi update geçmeyeli 1 yıl oldu. vs. bu belki tüm cihazlarda vardır bilmiyorum ama durum bu.
Mi 9t proyada bakabilirsinizRom isleriyle fazla ugrasmadigim icin benim pekde umrumda olmaz ama amolede can feda
Mi 9t proyada bakabilirsiniz
Xiaomi ile ilk tanismam oldu bu sene. Androiddeki en iyi arayuz oldugu konusunda tartismiyork bile fakat guncellemeler hep mi boyle?onuda düşünüyorum.
Çok teşekkürler. Uzun zamandır başka klavye kullandığım için Gboard kullanmadım.Gboard kullanıyorum teması buGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir