- Adım
- Ugur
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 35
Bisey degilmis8780 km hocam. 5 gün 23 saat falan
Bisey degilmis8780 km hocam. 5 gün 23 saat falan
Cihazım m9 t eu romlu dün gece güncelleme geldi. Yalnız cihazımda twrp yüklü bl kilit açık imei repair işlemi yapıldı. Şimdi ota üzerinden güncellemeyi yapmam imei yi uçurur mu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.merhaba acaba benim güncelleme almam da bir sıkıntı olur mu? Bilgiler yukarıda mevcutResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dayıcım burası bi tartışma ve fikir alış veriş forumu burada isteyen en ufak güvenlik güncellemelerini de heyecanla bekler en büyük güncellemeyi de bu provakatif söylemleri bi yana bırakıp insanları rahat bırakın "Azıkcık Mantıklı Konuşun"
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. imei konusunda güncellemenin sıkıntı olacağı yönünde yorumlar okumuştumUçurmaz. Nasıl uçacağı forum içerisinde yazılı.
İnce var aradaDayıcım burası bi tartışma ve fikir alış veriş forumu burada isteyen en ufak güvenlik güncellemelerini de heyecanla bekler en büyük güncellemeyi de bu provakatif söylemleri bi yana bırakıp insanları rahat bırakın "Azıkcık Mantıklı Konuşun"
Dayıcım ya yazdıklarını okumuyorsun yada ciddi sorunların varEvet burası fikir alışverişi veri kendi fikrimi söyledim. Bunun provakatiflik yapmaya nasıl bağladın onu çözemedim. provakative edilecek bişey mi bu update olayı. Bekleyen bekler. Fikir benim fikrim gelerse gelir. Gelmezse gelmez. Bu kadar basit birşey. Evet biraz mantıklı konuşmak lazım.
Teşekkürler. imei konusunda güncellemenin sıkıntı olacağı yönünde yorumlar okumuştum
Biliyorum hocam ben o ayarın da olması gerektiğini düşünüyorumAna ekrana "kilitle" kısa yolunu ekleyin hocam. Şahsımca daha kullanışlı.