- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi8Lite 128/RN7
- Konular
- 0
Mi 8 ailesi, Mi 9 SE/T cihazlarına yakın zamanda global miui 11 gelir. RN7 daha çinde miui 11 almamış...
Çin romu usta biz yine bekleyecezBeklemek istemeyenlere, xda daki mix3 başlığından aldım. Açabilmek için yeni recovery'ye ihtiyaç var denilmiş.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirme o yöndeGlobal Rom RFJMXIM 10.3.11 e MIUI 11 Android 10 ile birlikte mi gelecek
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nereden aldınız üstad bilgiyi takip ettiğiniz bir yer var mıBilgilendirme o yönde
Üzerine düştüğüm bir konu olmadığından detaylı araştırma yapmadım fakat takip ettiğim telegram ve teknoloji sayfalarında o yönde açıklamalara denk gelmiştim. Tabiki bu söylediğim net bilgi değil çünkü detaylı okumamıştım.Nereden aldınız üstad bilgiyi takip ettiğiniz bir yer var mı
prestij meselesi, amiral gemisi telefona buglarla dolu bir miui 11 i ilk partide vermek yerine ikinci partiye kadar sorunlari minumuma indirip oyle guncelleme vermek istediler sanirsamPeki amiral denen cihaz mi9 niye ilk parti değil acaba
Mantıklıprestij meselesi, amiral gemisi telefona buglarla dolu bir miui 11 i ilk partide vermek yerine ikinci partiye kadar sorunlari minumuma indirip oyle guncelleme vermek istediler sanirsam