MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

yuemiy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 8
Konular
1
PM yazısını nasıl yaptınız ben 24 saat biçimini kaldırdığımda Öğleden sonra gözüküyor ingilizce mi kullanıyorsunuz telefonu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam ingilizce kullanıyorum. Redmi K20 ve redmi 7a Hindistan'da güncelleme almaya başlamış.

HarmanKardon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Rn7 için hal ses seda yok galiba.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Arkadaşlar bende Mi9 T cihazımı güncellemek istiyorum ama cihazım TWRP'li Güncellemeleri otomatik almıyor galiba. MIUI11 için 9T cihazımda nasıl yollar izlemeliyim ? TWRP'nin en son sürümünü kullanıyorum. Bootloader açık. 8-|

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
10.3.11 sürümlü olup güncelleme alan ilk Mi 9T sahibine bir madalya verin. Henüz beklemedeyiz. :)

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Xiaomi officially late last month at an event in China. Since then, beta versions of the software have to a number of devices. These include the , the Mi Mix 2S, and the Mi Mix 3. We also learned that Xiaomi was planning to for these devices. Following that, the company for the Mi 9 SE. And now, the company is rolling out a stable build of MIUI 11 to the Redmi K20 and the Redmi 7A in India

Xiaomi resmen MIUI 11’i Çin’deki bir etkinlikte geçen ayın sonlarında açıkladı. O zamandan beri, yazılımın beta sürümleri zaten birkaç aygıta yayıldı. Bunlara Xiaomi Mi 8, Mi Mix 2S ve Mi Mix 3 de dahildir. Ayrıca, Xiaomi'nin bu cihazlar için Android 10 tabanlı yapımları başlatmayı planladığını da öğrendik. Ardından, şirket Mi 9 SE için Android 10 tabanlı bir beta sürüm oluşturdu. Ve şimdi, şirket Hindistan'da Redmi K20 ve Redmi 7A'ya istikrarlı bir MIUI 11 yapısı geliştiriyor.

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
10.3.11 sürümlü olup güncelleme alan ilk Mi 9T sahibine bir madalya verin. Henüz beklemedeyiz. :)
Aynen adaylardan biri benim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi officially late last month at an event in China. Since then, beta versions of the software have to a number of devices. These include the , the Mi Mix 2S, and the Mi Mix 3. We also learned that Xiaomi was planning to for these devices. Following that, the company for the Mi 9 SE. And now, the company is rolling out a stable build of MIUI 11 to the Redmi K20 and the Redmi 7A in India

Xiaomi resmen MIUI 11’i Çin’deki bir etkinlikte geçen ayın sonlarında açıkladı. O zamandan beri, yazılımın beta sürümleri zaten birkaç aygıta yayıldı. Bunlara Xiaomi Mi 8, Mi Mix 2S ve Mi Mix 3 de dahildir. Ayrıca, Xiaomi'nin bu cihazlar için Android 10 tabanlı yapımları başlatmayı planladığını da öğrendik. Ardından, şirket Mi 9 SE için Android 10 tabanlı bir beta sürüm oluşturdu. Ve şimdi, şirket Hindistan'da Redmi K20 ve Redmi 7A'ya istikrarlı bir MIUI 11 yapısı geliştiriyor.
Daha Hindistan diyor ya

Üst Alt