- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 16
çok teşekkürler hocamAyarlar uygulamasının verilerini ve önbelleğini temizleyin hocam.
çok teşekkürler hocamAyarlar uygulamasının verilerini ve önbelleğini temizleyin hocam.
Hocam fontu nasıl yapıyorsunuz anlatsanisa birazufak bir sorum olacak konuyla alakasız yeni konu açmak istemedim,telefonun bölge ayarını hindistan yaptım font yüklemek için telefon hakkında kısmına bizi takip edin diye bir sekme geldi için miui hint forumları var.Bölgeyi tekrar türkiye yapmama rağmen bizi takip edin kısmı hala duruyor yokmu bunu ordan silmenin bi yolu ?
ek ayarlar kısmından bölgeyi hindistan yap,temalar uygulamasına girince font kısmı açılmış olacak ordan fontu yükle sonra tekrar bölgeyi türkiye yapabilirsinHocam fontu nasıl yapıyorsunuz anlatsanisa biraz
Orijinal fonta dönemiyorsun tekrar diyorlar?ek ayarlar kısmından bölgeyi hindistan yap,temalar uygulamasına girince font kısmı açılmış olacak ordan fontu yükle sonra tekrar bölgeyi türkiye yapabilirsin
MilanPro seçiyorum ama hiçbir şey değişmiyor?ek ayarlar kısmından bölgeyi hindistan yap,temalar uygulamasına girince font kısmı açılmış olacak ordan fontu yükle sonra tekrar bölgeyi türkiye yapabilirsin
o konuda bilgim yok hocamOrijinal fonta dönemiyorsun tekrar diyorlar?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fontla ilgili bir sıkıntı olabilirMilanPro seçiyorum ama hiçbir şey değişmiyor?
Redmi note 4 cihazım miui 11 aldı sabah saatlerinde gecikmedi çok şükürHemde baya bi gecikecek gibi.
Üvey evlatızTpro global tık yok daha