- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 9
Evet hocam forumda güncellemeyi ilk ben aldım bilgi için teşekkürlerMi 9 se guncelleme geldi dosdum
Evet hocam forumda güncellemeyi ilk ben aldım bilgi için teşekkürlerMi 9 se guncelleme geldi dosdum
İnşallah güzel bir güncelleme gelir bazılarına mi 8 lite gelmiş bana gelmedi eu rom var 2018 Kasım çıkışlı enteresanKamerada düzeltme yaptıkları sanmıyorum fakat belki ilerleyen guncellemelerde olabir tabi MIUI 10 daki gibi yapmazlarsa
Bu hafta almayı umut ediyoruz hocam.Redmi 5 Plus 'a ne zaman gelir bir tahmini olan var mı?
İnşallah umudumuz o yönde hocamİnşallah güzel bir güncelleme gelir bazılarına mi 8 lite gelmiş bana gelmedi eu rom var 2018 Kasım çıkışlı enteresan
Hocam 120 ve 240 fps videoları ağır çekimde izlemeyi siz ayarlıyorsunuz. Çektiğiniz videonun alt ortasındaki simgeden:Miui11'de 120fps ve 240fps slow motion video kaydı çalışmıyor. Yalnızca 960fps çalışıyor. Cihaz Mi8. Sizler de kontrol edin.
Bence a uzun sure size vermiyeceğiz alın bari uygulamalarınızı guncelleyelim de ağlamayın diyorlarArkadaşlar mıuı11 için hazırlıklı yapılıyor sizce?