hocam tr garantili MI romlu cihazlara güncelleme geldi ama onlarda 10.3.15 sürümü var. bizde ise 10.3.11..9T'de güncelleme yurtdışı cihaz,yurtiçi cihaz diye ayrılmadı.EU romlara geldi.MI romlara daha gelmedi.Sizdekiler yüksek ihtimalle MI rom ondan dolay gelmedi.
EU rom yüklü olduğu için gelmiştir.yurtdışından alıp da güncelleme gelen de var forumda.size satan yer MI(Global) romlu satmış.hocam tr garantili MI romlu cihazlara güncelleme geldi ama onlarda 10.3.15 sürümü var. bizde ise 10.3.11..
EU rom yüklü olduğu için gelmiştir.yurtdışından alıp da güncelleme gelen de var forumda.size satan yer MI(Global) romlu satmış.
Cihazında hangi rom yüklü eu mu mi mi yada başka bir rommuMi 9 se beklemedeyimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam orjinal neyse o yüklü hiç ellemedim. Sadece bl kilidini açtım.Cihazında hangi rom yüklü eu mu mi mi yada başka bir rommu
Global romda ikiye ayrılıyor, eea ve global şeklinde. 10.3.15 sürümü eea rom. Eea rom kullananlara geldi güncelleme. Global olanlara gelmedi.peki ya bu arkadaşın cihazı hocam? Yardım - Mİ9T miui11
Global romlu 10.3.15 var ve güncelleme almış.
Birkac hafta ne ay sonu gelmesi gerekiyor takvimde en geç nasıl bir sacmalik hic olmazsa ekran ve isinma sorununun garantisini verseler yaptik diyeŞuanda Twitter da yetkili Alvin Tse abimiz yazmış. Bu sabah testlere başlandı. Bir kaç hafta içinde gönderilecek. Aynen böyle yazmış ve millet tacizde şuanda.
EU Romda Global romdur zaten hocam.Birde MI global romu var.Hatta EU romda ayarlardan bakarsanız,Global Kararlı yazar Kod nuamrasında PJFEUXM gibi şeyler yazar.Sizin kastettiğiniz romda Global Kararlı PJFEMIXM tarzı birşey yazar.peki ya bu arkadaşın cihazı hocam? Yardım - Mİ9T miui11
Global romlu 10.3.15 var ve güncelleme almış.
EU rom hocam.Hocam orjinal neyse o yüklü hiç ellemedim. Sadece bl kilidini açtım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir