- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi8 lite 6/128
- Yaş
- 36
- Konum
- istanbul
- Katılım
- 1 Mart 2019
- Konular
- 3
- Mesajlar
- 18
- Tepkime puanı
- 16
- Puanları
- 3
Selamlar valla hayatımda çok şeyi değiştirmedi bu güncelleme yinede erken cevap yazmak istemem inceliyorum daha sonra detay yazarım kolay gelsinVarmı değişiklik hocam değecek mi bu kadar beklediğimize
Anladım hocam inşallah düzelir bizim.rom ne tam olarak ve iyi mi bir şey yapmamız lazım mıMi 9 se ye gelen global kararlı 9 la geliyor. ve bölge olarak çin gözüküyor ve değişmiyor. Ben EU 11 beta kurmuştum önce, EU Q ile geliyor ve global miui 11.04 iken Eu 11.1. Kesinlikle EU kararlı kuracağım olmadı betasına döneceğim.![]()
![]()
Eğer Android Q (10) istiyorsanız, (bu kararlı sürüme ek güncelleme ile verilir mi verirse ne zaman verilir bilmiyorum) EU Kararlı sürümü bekleyin derim. Yok Android 9 ile aram iyi diyorsanız OTA olarak yani otomatik düşmesini bekleyip kurun. TWRP ye hakim değilseniz verilen linklerden indirip kurmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim. Fazladan baş ağrısı çekersiniz acele eder iseniz.Anladım hocam inşallah düzelir bizim.rom ne tam olarak ve iyi mi bir şey yapmamız lazım mı
TWRP Hiç aram yok benim kullanmış olduğum rom Avrupa rommu hocam sizin öneriniz otomatik gelmesini mi bekleyin diyorsunuzEğer Android Q (10) istiyorsanız, (bu kararlı sürüme ek güncelleme ile verilir mi verirse ne zaman verilir bilmiyorum) EU Kararlı sürümü bekleyin derim. Yok Android 9 ile aram iyi diyorsanız OTA olarak yani otomatik düşmesini bekleyip kurun. TWRP ye hakim değilseniz verilen linklerden indirip kurmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim. Fazladan baş ağrısı çekersiniz acele eder iseniz.
Redmi note 6 pro ile bekliyorum![]()