- Adım
- Android 9.0
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 9
Hala wifi ye bağımlı mı yoksa wifi olmadan da bağlanabiliyor mu?Miracast efsane olmuş.
Hala wifi ye bağımlı mı yoksa wifi olmadan da bağlanabiliyor mu?Miracast efsane olmuş.
Miracast zaten wifi üzerinden çalışır. Herhangi bir modeme bağlı olmasanda, wifi kapalı olsada miracast açıldığı zaman wifi açılır. İlave olarak miracast açıldığı zaman Bluetooth ta açılıyor. Bu kötü olmuş benceHala wifi ye bağımlı mı yoksa wifi olmadan da bağlanabiliyor mu?
9T den ses yok ama unuttular mı nearkadaş burda parti 1 yok 2 bunlara takılmayın onlar safsata xiaomi nasıl isterse öle dağıtıyor
dedim ya işte mi9t ilk partda alacaktı almadımı part 1 falan hikaye onlar9T den ses yok ama unuttular mı ne
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG G5 ve başka bir çok cihaz da wifi olmadan da bağlanabiliyordum. Wifi olmadığı için bende sormak istedim. Yani Tv olan yerde İnternet yok.Miracast zaten wifi üzerinden çalışır. Herhangi bir modeme bağlı olmasanda, wifi kapalı olsada miracast açıldığı zaman wifi açılır. İlave olarak miracast açıldığı zaman Bluetooth ta açılıyor. Bu kötü olmuş bence
Desene her gün habire kontrol edecez o zamanarkadaş burda parti 1 yok 2 bunlara takılmayın onlar safsata xiaomi nasıl isterse öle dağıtıyor
Bana geldi ama pek beklentin olmasın kardeşimMi 8 lite hala yok. acaba buraya geldi diye mesaj atabilecek miyim merak içerisindeyim.