MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

mstfycl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Merhaba, Mi Note 3 kullanıyorum ve Miui 11 güncellemesini yaptım. Açıkçası görselolarak çok bir fark yok ama performans olarak deneyip paylaşırım.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Benim cihaz bu sekildr geldi kutudan benimki simdi EU oluyor dimi hocam ortada EU yaziyor , valla iPhone dan gectim kafam allak bullak oldu android dunyasina ilk kez giriş yapıyorum , bende her seyin official olmasi gerekiyor oyle bir hastalik var otadan guncellemezsem hasta olurum yani içim rahat olmuyor. AMA NEDEN gelmiyor kafam da buna takildi cihaz mi bozuk acaba. Obsesyon gene hortluyor sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihaz bu sekildr geldi kutudan benimki simdi EU oluyor dimi hocam ortada EU yaziyor , valla iPhone dan gectim kafam allak bullak oldu android dunyasina ilk kez giriş yapıyorum , bende her seyin official olmasi gerekiyor oyle bir hastalik var otadan guncellemezsem hasta olurum yani içim rahat olmuyor. AMA NEDEN gelmiyor kafam da buna takildi cihaz mi bozuk acaba. Obsesyon gene hortluyor sanirim
Yok hocam sakin ol sen :) Cihazla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Çok yakın zamanda android 10 yani AndriodQ versiyonlu yeni bi EU güncellemesi gelmesini bekliyoruz muhtemelen onda gelir size.
İlla ota istiyorum diyorsan birazdaha sabır gelecektir. Mİ9 'a geldi Mİ8 'de yakındır. syg

Lisanulgayb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
0
Şu linkten kaydolun, belki size de gelebilir. Görünüşe göre ben kabul edildim. Arkadaşımın mi 8 litede ses yok.
Hangisini seçmem lazım hocam. Cihazım stabil global. Region of from bölümünden söz ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-01-11-10-21-169_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-11-01-11-10-21-169_com.android.chrome.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 47

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Yok hocam sakin ol sen :) Cihazla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Çok yakın zamanda android 10 yani AndriodQ versiyonlu yeni bi EU güncellemesi gelmesini bekliyoruz muhtemelen onda gelir size.
İlla ota istiyorum diyorsan birazdaha sabır gelecektir. Mİ9 'a geldi Mİ8 'de yakındır. syg
Benim cihaz mi9 hocam mi8 degil ondan supheye dustum

• Beğen
Tepkiler: Mi8

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Cihazı nereden almıştınız hocam , Çünkü mi9 a gelmeyen kişi yok gibi birşey,
Vatandan Aldim hocam durun surum fotografini da atayim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan Aldim hocam durun surum fotografini da atayim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bu sürümün aynisi olup OTA dan guncelleme alan var mı

• Beğen

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Benim cihaz mi9 hocam mi8 degil ondan supheye dustum
Hocam , özellikle baktım EU'ya gelen son surumdesin ama bazen sürümler arasında geçişlerde problem olabiliyor, OTA çok çok gecikmeli gelebiliyor ama şu anda senin gelmemesi çok mantıksız, sistem bazen almıyor. Ben yine söylüyorum , indir verdiğim linki sonra MIUI10 'a tıklayarak paket yükleyicisini aç ve bu seferlik oradan yükle derim ben. tavsiyem bu sana

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Arkadaşlar Recovery sürümleri twrp ile yüklerken bir denetim olmaz ki. Beta uyarısını kurulum sonrası miui11 ile cihaz açılınca mı veriyor? Çok garip.

• Beğen

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Hocam , özellikle baktım EU'ya gelen son surumdesin ama bazen sürümler arasında geçişlerde problem olabiliyor, OTA çok çok gecikmeli gelebiliyor ama şu anda senin gelmemesi çok mantıksız, sistem bazen almıyor. Ben yine söylüyorum , indir verdiğim linki sonra MIUI10 'a tıklayarak paket yükleyicisini aç ve bu seferlik oradan yükle derim ben. tavsiyem bu sana
Teşekkürler dostum

• Beğen

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Arkadaşlar Recovery sürümleri twrp ile yüklerken bir denetim olmaz ki. Beta uyarısını kurulum sonrası miui11 ile cihaz açılınca mı veriyor? Çok garip.
Paket yükleyici ile yüklemeye çalışılıyor gibi geliyor, bana da bu sebepten dolayı

Üst Alt