MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Kaizen19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaizen19
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
kerimerzurumlu hocam bildirim gelince kenarlardan renkli baloncuk gibi anime gelmesinden bahsetmek istiyor olabilir.
Ya aslında LCD ekranda da always on özelliği acilabiliyorda pikser yanmasına sebep olabiliyormuş. Deneyenler olmustu

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
örneğin ios güncellemeleri telefonu baştan aşağıya değiştirmez. sistemi kararlı yapar, bildirim sorunlarını çözer, kararlı hale getirir yada bazı animasyon gibi görsel effektler ekler vs vs. miui11 beklemenin en önemli nedeni nildirim sorununun nispeten çözülmesi, daha güzel görsel geçiş effektleri, daha az güç tüketimi vs gibi şeyler. yüklediğinizde bu kadarmıydı demeyin! yükleyin keufini çıkarın

kerimerzurumlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Resmi note7
Konular
7
kerimerzurumlu hocam bildirim gelince kenarlardan renkli baloncuk gibi anime gelmesinden bahsetmek istiyor olabilir.
Aslında evet hem kenarlardan gelen baloncuklar hem de sürekli açık ekrandan bahsettim iki özellikde sunulmamış. Kilit ekranı özellikleri çok hoşuma gitmişti boşu boşuna beklemişim mi11 'i bütün hevesim gitti

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
örneğin ios güncellemeleri telefonu baştan aşağıya değiştirmez. sistemi kararlı yapar, bildirim sorunlarını çözer, kararlı hale getirir yada bazı animasyon gibi görsel effektler ekler vs vs. miui11 beklemenin en önemli nedeni nildirim sorununun nispeten çözülmesi, daha güzel görsel geçiş effektleri, daha az güç tüketimi vs gibi şeyler. yüklediğinizde bu kadarmıydı demeyin! yükleyin keufini çıkarın
Kardeş dediğin kadarı bile olmayacaktır.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaizen19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaizen19
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Aslında evet hem kenarlardan gelen baloncuklar hem de sürekli açık ekrandan bahsettim iki özellikde sunulmamış. Kilit ekranı özellikleri çok hoşuma gitmişti boşu boşuna beklemişim mi11 'i bütün hevesim gitti
Hoşuna gidiyorsa mi8 felan alacaksın onlar amoled ekranlı

1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
19
Abii hayallerim yıkıldı bu güncellemeyi ben always on display için için istiyordum sadece bende redmi 5 plus kullanıyorum benimkide led ahh be miui 11 nöbeti bitmiştir benim için ;(

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Ya aslında LCD ekranda da always on özelliği acilabiliyorda pikser yanmasına sebep olabiliyormuş. Deneyenler olmustu

Google Play'de de uygulamalar var. İndirip yapabilirsin ama onlar Amoled yada Oled ekranlardaki gibi çalışmıyor. Ekran kapalıyken bile tüm pixeller çalışıyor LCD ekranlarda. Bu yüzden şarj konusunda felaket kötüler. Bir de ekran ömrünü etkiliyor.
5-10 saniye kalıyordu sonra gidiyordu diye hatırlıyorum. Bence amoledsizde olmalı.
Pixeller tek tek aydınlatılmadığı için amoledsiz yada oledsiz ekranlarda sorun olur.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Buraya bir link koyuyorum. Çok dikkatlice inceleyin. Yorumlarınızı bekliyorum.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Buraya bir link koyuyorum. Çok dikkatlice inceleyin. Yorumlarınızı bekliyorum.
bunda bile süper amoled var.işlemcisi exynos.redmi note 7 kullananlar seri üzgün.

Üst Alt