- Adım
- Metin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 51
BL kilit açmadan geçmeniz mümkün değil hocam..Bu eaa ya garantiyi bozmadan geçmenin bir yolu var mı?
BL kilit açmadan geçmeniz mümkün değil hocam..Bu eaa ya garantiyi bozmadan geçmenin bir yolu var mı?
Teşekkür ederim bilgi içinBL kilit açmadan geçmeniz mümkün değil hocam..
BL kilit açıp Mi Flash dan EAA 10.3.6.0.PFGEUXM romu flashladım OTA dan geldi direk hocamBT açıp mı geçtiniz? nasıl geçtiniz? rehber vs varsa paylaşır mısın ?
Rica ederim iyi forumlar..Teşekkür ederim bilgi için
Cihaz neResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam betaya kayıt olma linki kesip paylaşır mısınız? betaya kayıt olmak iistiyorum . ben biraz bu işe kafa yorayım. sana zahmet paylaşırsan linkiArkadaşlar böyle birşey paylasilmisGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
global kararlıya bekledim bekledim gelmedi benim cihazın bl kilit zaten açıktı hem eaa globali hemde miui 11'i deneyimlemek için geçtim hocam daha sonra global kararlı çıktığında geri dönerim belki tercih meselesiHocam bende rom atacağım sizin cihaz garantili mi birde neden eaa
hocam betaya kayıt olma linki kesip paylaşır mısınız? betaya kayıt olmak iistiyorum . ben biraz bu işe kafa yorayım. sana zahmet paylaşırsan linki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi note 7Cihaz ne
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen stabil hocam sıkıntı yokStabilmi yani