- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 4
Aslında eğer güncelleme android 10 ile gelmeyecekse hiç gelmesin daha iyi çok bi fark olacağını sanmıyorum.
Katılıyorum hocam , bir de arkadaslar çok ilginç sekilde fazla isinma sorunu yaşıyorum PUBG oynarken telefon alev gibi oluyor cihazim Mi9 , boyle bir sorun yasayan var miAslında eğer güncelleme android 10 ile gelmeyecekse hiç gelmesin daha iyi çok bi fark olacağını sanmıyorum.
Android 10 ile gelecek çoğu özellik zaten miui'nin içinde var. Asıl 10'un gelmesi bence anlamsız.Aslında eğer güncelleme android 10 ile gelmeyecekse hiç gelmesin daha iyi çok bi fark olacağını sanmıyorum.
Oraya sadece yakında phase 2 baslayacak yazmislar. Mi 8 phase 1 de ve cin icin cok onceden miui 11 verildi. Daha diger cihazlar icin de guncelleme gelmedi. Telaslanmaniza gerek yok.Mi 8 e vermeden Phase 2 başlayacak herhalde. Adamlara bak ya
MIUI 11 Phase 2 starting soon
(4-12 November)
Mi 9
Redmi K20 Pro/ Redmi 9T Pro
Mi 9 Lite
Mi MIX 2
Mi MIX
Mi 6
Mi Note 3
Mi Note 2
Mi Max 2
Mi Play
Redmi 6 Pro
Redmi 6
Redmi 6A
Redmi Note 5 Pro
Redmi Note 5
Redmi S2/Y2
Redmi Note 5A Prime / Y1
Redmi Note 5A / Y1 Lite
Redmi 5 Plus
Redmi 5
Redmi 5A
Redmi Note 4x
Redmi 4X
Mesele özellik değil. Android işletim sisteminin Stabilitesini alması. Kernel güncellemesini alması önemli. İşletim sisteminin daha kararlı olması yüzünden Android 10 nün gelmesi çok önemli.Android 10 ile gelecek çoğu özellik zaten miui'nin içinde var. Asıl 10'un gelmesi bence anlamsız.
Eea versiyonu kullanan biri olarak ben aldım ama global versiyona gelmedi, aradaki fark bu olabilir.Valla bazı 64gb olanlar aldı hiç 128gb olup da alan yok
Güncelleme 64 GB ve 128 alakası yok bunu kim söylediMi 8 Lite 128gb olanlara önce gelecek galiba 64 ler yarın sabahtan itibaren muhtemelen
Bende yok hocam.Mi 9 global güncelleme gelen var mı? Wp bildirimleriyle alakalı sorun güncelleme ile giderilir umarım